IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
牛仔布併白色PU皮
豬蹄咁
白色都好似係牛仔黎
不過都係唔識欣賞
百貨應百客
一矢中的
唔記得之前邊度睇過 話Shopaholic852抄完人會block人
我淨係覺得佢食水好深 普遍賣貴人地幾十至百幾
而家只會幫襯serco 平靚正
個店主又靚又正
1970直接波鞋街cons啦 都係500幾
我知你講邊間
佢地真係好做作
反正係okb買都係着得一季
仲要好貴
買過一次平底鞋,佢ig係軟到可以摺
實物係硬到屈唔到
個店主係有心,但想支持都支持唔落手
佢仲出過條裙叫有點甜,個名都好Leung
係鋪摸過質地係唔錯,但個款真係太老土
佢前排台灣連線d裙都係呢d style

呢間d嘢係真定假
佢賣既衫我成日以為偏貴添

呢間我之前去睇冬天衫 我唔知佢咩用料 係羊毛定點 摸上手的確幾舒服嘅 一睇價錢 嘩七百幾蚊 我呆左 七百幾蚊我買啲有牌子嘅唔好?無可否認某D衫好吸引 但個價錢真係卻步

唔知有無人買過呢間既野啦
聲稱來自北美既skincare
Cushion 乾到仆街 樹粉無料到 仲賴落啲客到
佢啲份量得好少 賺到fatfat
諗起呃ki嗰啲’來自澳洲skincare’
認真?佢同佢啲同行個價相差唔過$20..
平底鞋刮到成隻腳爛哂 唔只後爭 連腳面都損埋
我都係着到後爭有血,腳指起水泡
我收到個陣着落樓下買嘢,10分鐘路程已經圍邊損晒

同埋對鞋屈唔到行得好唔舒服
見佢成日post好評同d客嘅圖
仲以為我對腳咁特別,佢d客回圖講到咁好着,我完全感受唔到
未買過佢d 鞋
d碼唔知點
所以唔買

但佢成日最後一round
最後都會多左好多round
佢d lace 款師奶到
好似係etsy拎貨

呢間我之前去睇冬天衫 我唔知佢咩用料 係羊毛定點 摸上手的確幾舒服嘅 一睇價錢 嘩七百幾蚊 我呆左 七百幾蚊我買啲有牌子嘅唔好?無可否認某D衫好吸引 但個價錢真係卻步

呢間啲衫真係幾靚 成日想搵同款但平啲嘅 都搵唔到
但價錢真係嚇親人 唔知係咩真係值呢個價
講真啲ig shop賣到咁貴
完全唔明啲人點解仲咁有錢追捧
自問窮次次睇完上淘寶搵 每件慳返成舊水
十件都慳成千蚊

利申:十件有九件都搵到 韓貨響淘寶搵代購都半一截
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞