IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
打手開始全面進場
呢間竟然冇人講 態度差都算,仲要賣豐胸藥食到自己都個胸生埋瘤都仲要死撐唔關隻激素豐胸丸事,俾人踢爆咗就即刻停賣但查過原來香港法例冇規管豐胸藥就即刻賣翻,仲要害幾多人呀正仆街

利申胸細 之前心思思想買好彩冇買勁驚生瘤

詳情請看
[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (9)
https://lih.kg/eHJvmAX
#694 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

佢賣嘅bra喺淘寶都搵到同款但佢mark up $200仲賣得貴過人哋香港門市

又俾人踢爆後就帶晒頭盔話門市抵d 叫d客去人哋門市買
以前成日買Kiki.co啲嘢,而家真係貴咗少少,不過佢係有實店有工作室而家睇完佢啲款會喺其他人度買,基本上平100,啲款好大路好多ig shop都有入,普通行轉葵廣都3 4間
事實就係咁 韓貨不嬲唔係sell質地 只係款靚
淘寶都係cap官網圖照版造
其實一睇佢張圖就知係直cap
咁當然出黎個質地係差唔多
所以搵到淘寶有 真係唔奇
但唔代表佢係淘寶入
咁睇你要平定要真韓貨囉
點解3 媽仲咁多人買
睇住佢賣泰國貨假野起家
一間ig shop養起全家人 呀哥細佬
聽講佢地月賺過300k
但我睇呢間 佢都有張係peach

佢賣咁貴都係食住有門市
點都落去睇左試左先再決定喇
第2 同你張圖 同一間黎架
我覺得係 live d 色差
我就係搵番同一間
所以買咁貴都係唔好上網睇岩就買
未中伏前覺得還好啦到到買件衫都要百幾二百蚊 佢啲款出面少見 自己岩款果啲search過淘寶冇咪買
點知買完唔岩著 結論唔會再有下次

佢一團扣扣埋埋洗費人工至少都賺成萬幾 月入300k不意外 但做ig shop養到全家真係幾勁既
覺得呢間d 野 ok,
但店主好瘦 有d 肉都好似唔岩着咁
韓碼好蝦人著 好多唔夠瘦就著唔到
所以好多時一睇實物就知出事
不過有興趣佢d 牛仔褲

啱啱見到aang賣呢條橡筋
其實之前都見Brownsuger有賣
但我記得好似要100蚊左右
買條橡筋都要一舊水 食水深到
淘寶賣3-4蚊咋

之前有諗過係brownsugar買 好彩最後都冇買
飾物我唔會care係咪韓貨
因為真係睇唔出

啱啱見到aang賣呢條橡筋
其實之前都見Brownsuger有賣
但我記得好似要100蚊左右
買條橡筋都要一舊水 食水深到
淘寶賣3-4蚊咋

之前有諗過係brownsugar買 好彩最後都冇買
飾物我唔會care係咪韓貨
因為真係睇唔出

我係諗飾物都食水咁深 咁啲衫未仲誇張
咁我唔知邊個
我見emma都開左ig shop
打錯自膠係天空染色先岩
Emma ig shop: more.wanna
佢啲model有浸大陸味
Clover連打caption啲語氣 用字 emoji都勁似serco 仲有啲表情符號 真係抄得好似 serco店主見唔見到呀!
上面有幾間ig shop抄style,呢間直頭係拎黎用。

不過佢成日強調自己有進步有改善,反駁人地翻佢舊帳。原來由拎淘寶店舖圖,轉拎買家回圖,就叫做進步

Ig stories

出post

佢之前係narue淘寶旗艦店某款個評論區拎買家回圖用,兩個買家既評價都係匿名,而佢亦冇標過出處,到底有冇拎過人地許可就不得而知。

而且佢聲稱拎到代理,但有絲打向日本方面查詢過,收到既回覆係(當時)香港只有唯一一家「SHIBUYA 109」的香港分店。絲打向日本方面再次確認後,對方回覆話『並沒有與集團「narue」直接交易的所謂「代理店」。』
乜同大陸廠拎貨賣都叫代理?咁樓上全部都代理黎

隔離 絲打去邊到買bra 留意過佢一排,不過之後佢玩地圖炮,大規模封鎖IG user,就愈黎愈少理佢。咁岩見到有絲打提起就補充返啲證據

Clover唔好再抄啦 你無人地咁靚
買件韓貨ops都係300
佢真係賺到盡
平時仲成日嗌小本經營賺好少
有一排成日叫春蝕到做唔住

佢執葵廣鋪個陣話租好貴做唔住
泰國買tee咁平佢都賣300
佢mark up一件都唔止一舊水
唔講理由或者直接講仲好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞