IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
hi大家好 為免騎劫召喚痴線西既post 特登開個新既 一齊討論下邊啲shop值得買 邊啲shop當人水魚 整合左少少資料 有漏大家補翻
1. 有牙齒印既shop

2. KOL店主

3. 其他
Lm
已有店主偷偷留低一個負皮
serco 果個即係點 唔係好明
仲有色差極大嘅Aangshop
店主好做作成日乜鬼胖胖子瘦瘦子
又有班死忠乜嘢都讚靚同讚有仙氣
個時有個ig account講serco啲貨係淘返嚟,點知比人發現佢quote個條淘寶link有cornerc個女店主嘅相,即係個ig account都係cornerc開嚟唱衰serco

唔知有冇記錯
果間Banananaxx 退錢都退好耐
正皮以示支持
成日覺得d ig shop無王管好易奶野
多d人討論好
係個間whitetale買過幾次野
質地幾好 物流都好快
其實幾滿意
不過有時見佢話自製款想問下係咪真係自己design
繼續追擊
G持樓主
有無mamamamarket啲野聽下
之前有人係痴線西話佢地淘寶改tag

內容係話cornerc女店主開假ac去抹黑serco 話佢係淘寶貨 但點知柒到淘寶show埋cornerc 店主ac 有埋icon 無得抵賴其實cornerc店主之後有無道歉?自從呢件事之後對cornerc無好感因爲個女店主真係好撚八婆
佢啲款幾簡約下 貴唔貴
Littleprincess個小公主抄過好多舖頭
佢俾好幾間ig shop鬧過都仲係繼續抄人
佢而家唔回應當冇咗件事咁

係其他post搵翻 佢啲貨肯定係淘寶 連size都跟足
樓上個間好似比人鬧咗好耐,但一直都未收皮
其實可能你地會唔認同
但我覺得賣淘寶都唔係大問題
只要唔好賣淘寶然後寫made in Korea就得
但個公主抄人就真係好過份
仲要搵個唔靚嘅frd黎同佢一齊影相
賣淘寶野賣到佢咁貴 憑什麼先 btw成日覺得佢搵個fd襯托自己
最後個句
係OKB買左條裙褲$2xx 但係係花園街見到一模一樣既款賣緊$79 我都幾肯定係一樣既質料 如果質料唔同就話姐
我fd話佢而家好似溝埋大陸貨黎賣 唔知真定假
不過想講本身係佢地忠粉 由佢地未有vip既時候已經支持 而家真係對okb好失望 雖然佢地而家愈做愈大 但感覺差左好多
cornerc個店主黑心到閂咗留言當無咗件事
利申有幫襯開sercocornerc初期啲style跟足serco啲日系filter全部跟足哂
有無諗過自己個樣唔夠人地靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞