IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike

有牌子可以直接買,韓國衫好難

以前覺得唔想買到大陸抄款打板做嘅,ig shop有d一路影住自己入貨,感覺上冇咁易買到溝貨

而家開得太多,好多都是但hea做
連班kol都係開左唔少
而家喺ig shop買通常係買過或者門市見過入d貨質素ok先,價錢合理先買
有時搵圖淘寶都有就淘寶買,起碼平一截
元朗實體店係咪bbg
[
有冇人知佢賣啲野真定假
見佢賣啲野平成20%-50%
成日都話啲品牌做緊特價 但去人地官網睇又無咁既輸
係幫有緣人請
佢之前偷人圖又唔認
之後俾人屌先道歉
仲有made in ‘korean’
唔明點解外國留學 但係啲英文都咁差
抖音紅人
追post啦或者睇翻痴線西(42)有講
[url]Cornerc單野其實真係柒到嘔 證據確鑿係佢用假ac攻擊serco仲要死雞撐飯蓋望到都覺得柒 比人鬧就以為熄留言冇事 真係人在做天在看平時扮曬nice 經過呢單野比人篤穿左係雙面人 某程度上我覺得佢都知自己唔夠serco靚先至搵啲學生妹做model 仲要留意到佢有啲衫係做低個價賣 又要搞埋啲咩幾點幾點網上開賣 幾快比人買曬 好似有錢都買唔到佢啲衫咁 講真你個人咁黑心幾平我都唔會買[/url]
唔覺有喎 我買過好多次都覺得幾好 價錢合理而且店主都好nice
[member]呢間出名黑店 之前痴線西post見過有人講
聞說係溝貨 唔係全部假曬[
同埋店主好似都西西地/member]
痴線 條星空褲勁似我阿媽 姨媽著嗰啲牛仔褲
佢真係賺到fatfat 車都上埋
依加仲有好多小妹妹落搭
佢俾人踢爆之後個個所謂聲明都del埋
D妹妹仔點會知佢咁鬼陰毒
佢係門市真係塑造到自己好有禮貌好nice咁
呢d女人真係好恐怖
反而serco就咁就無咗件事 鄧佢唔抵
見到cornerc格硬唧出黎嘅笑容就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞