IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
我由好早期由店主賣3ce化妝品已經有follow佢 見住佢轉型賣衫 都見到店主既努力 但佢由一開始賣3ce化妝品已經賣勁貴 食水好深 到之後d衫質素麻麻但又偏貴 我一直都無幫襯過
直到有次睇中左佢裙 落左訂之後 等左好耐都無email訂單通知 send email又唔覆 最後等左兩星期頂唔順踩去佢間鋪問先話原來停產左 個時先退錢俾我 之後我都無再幫襯

直到佢搬左去好景12樓 我先再留意返OKB 我好記得個時 店主承認之前間鋪有好多不足 例如漏單嚴重 followup好差
不定時開門等等問題 店主話轉左合伙人之後以上問題絕對會改善 而且係真係改善左 起碼盡時開門 佢未搬之前可以遲2-3個鐘開門或者突然唔開但無任何通知 個時都對OKB有返好感

最後到奧海城開埋就覺得店主變得想賺錢多過鍾意韓國時裝
有一堆盲粉永遠支持三媽
我都想知點解次次都會有咁多人話包色
自從發現佢啲碼亂咁黎就冇再買過
有冇人喺counting.star度買過嘢?屌我12月頭買件貨,4月中要refund 到宜家都重未退返錢條撚屌淨係會覆買新貨嘅客,追貨嘅就1個都唔撚覆,之前po話有幾撚多個wts 都未覆,見到有人send咗11個wts都唔撚覆真係屌佢個閪啊
我通常都係去門市買
我之前wts佢問門市有冇現貨 等咗佢成個禮拜都冇撚覆到 後尾我直接上去門市買 順便同佢講話:之前我係wts問過你地嘢㗎,點解冇覆到嘅? 條友會同翻你講話佢慢慢覆緊
要訂貨嘅通常都唔會搵佢 你都係上門市搵佢啦
喺我想要refund之前嘅3個幾月入面佢有返過貨但又唔出俾我,話要redund,但佢就咁say sorry 話聽日搞,等撚咗個幾月都退唔到???唔知佢想點
有冇人喺counting.star度買過嘢?屌我12月頭買件貨,4月中要refund 到宜家都重未退返錢條撚屌淨係會覆買新貨嘅客,追貨嘅就1個都唔撚覆,之前po話有幾撚多個wts 都未覆,見到有人send咗11個wts都唔撚覆真係屌佢個閪啊
我通常都係去門市買
我之前wts佢問門市有冇現貨 等咗佢成個禮拜都冇撚覆到 後尾我直接上去門市買 順便同佢講話:之前我係wts問過你地嘢㗎,點解冇覆到嘅? 條友會同翻你講話佢慢慢覆緊
要訂貨嘅通常都唔會搵佢 你都係上門市搵佢啦
喺我想要refund之前嘅3個幾月入面佢有返過貨但又唔出俾我,話要refund ,但佢就咁say sorry 話聽日搞,等撚咗個幾月都退唔到???唔知佢想點
直接踩去門市叫佢退
之後shopaholic852拖我數我都係直接踩上門市
我2年前又係係佢度買條牛仔褲
Free size 話好修腳又顯瘦咁
收到返嚟係小腿過唔到 穿唔上⋯⋯
好喇當我肥,比左個瘦我好多嘅朋友著都著唔到
whatsapp同佢反映返(無諗住退)
已讀不回我
我女朋友成日買呢間
仲話好多都淘寶冇同埋都岩香港人著
佢ig 打33吋果條仲大過34吋果條 33吋果條我度過差唔多成100cm 姐係接近40吋

點怪 有無圖
我好似前年年尾先開始follow okb
當時個攝影師風格就係咁
Toriostore我覺得幾好買開
有兩間實體店 荔枝角同top
但真係幾貴
原來我睇過
佢結婚相都係呢個攝影師
呢期d pose奇奇怪怪都算
D衫有d正面相都無 完全影唔到detail位
個期真係勁黑暗風 而家好好多
笑死
仲有下面抽襪果張
買過兩次都要等三個星期以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞