IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
serco正到仆街
班staff都正

我知呀 f字頭架嘛
以前心思思想上去睇
佢唔係話佢啲員工個個都力pro架咩😂
又po曬好評咁
啲人咁中意踩櫈
有冇用消毒紙巾抹返呀?
我覺得佢兩個仔幾cute
好中意mormor係咁多ig shop入面算平
又有時會出自家款
啲mk特別多事
睇kikico ig好撚多花生
有時屌客啲妹妹仔都扑到去買咁
世上盲粉何其多?
twoeyesss
有無人係呢間買過野?我件衫款幾靚,質素如何?
OKB喺做代購嗰陣已經食水深
前幾年興咩GD同款水樽 嗰陣見佢講到自己係正版又剩咁咪問下價
嘩屌你老味 250蚊個 講緊係膠水樽入面有個隔咋喎
仲要冇特登大力捽都可以用幾次就甩樽面啲字

然後真心濕鳩
佢啲韓國牌子代理食水深到仆街
一盒mask喺韓國買百幾蚊 喺兆萬買都係128定138
屌佢賣到238定248咁 唔講以為全世界得翻佢有得賣
至於佢個美容部仲好笑
喺工廈喺劏房仔做 然後每一次facial最平嗰個都600蚊
尖沙咀啲美容院都未必有咁嘅價位
上年做過一次 做完之後成塊面敏感屌那星
睇咗兩個月皮膚科呀屌佢老味
多數喺ig睇完上淘寶買
度細咗我個圍,喺出面買咁多次bra都未試過咁
成日有人讚個老闆娘 「好勁呀你 咁後生就創業」然後又講一堆經
medicube 萬寧平過佢
點解咁勇去個度做facial
點解會係陳美玲到做facial
唉上年嗰段時間同我做開facial個姐姐冇做咪諗住試下其他
然後又睇到阿美容部既account 講到幾好幾好又唔使買package咁咪試下 點知瀨撚晒野
咁係萬寧買啦
唉衰on9係我無知冇做好research
本身都唔知佢啲舊史 敏感完搵下佢啲舊史就知瀨撚曬嘢屌
笑死 人地出埋情侶set裝
夾埋買會平d 都只係495一套咋!
你留意下 佢好用心咁幫d衫改名
都唔明點解d人會仆去買
佢大部分衫既style都唔係隨便係條街見到有人著....
真係所謂既易襯?
可能冇乜買男裝tee唔熟價
身邊d男人唔着呢d tee

呢個價錢應該可以買件識嘅牌子tee啦
再唔係Nike Adidas 都好
咁樣嘅價買件冇design tee我寧願俾夠double買件好嘅俾屋企人男朋友

女裝fast fashion質地差都可以好睇
男裝質感唔好睇真係好fail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞