IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
jc人地話9成淘寶
買過幾次 有啲款係靚 店主好靚態度好好 但真係好貴
呢個真 店主真心靚 我都係俾佢啲相吸引到我想買啲衫
有幫襯過littledreamer, 等貨等到天慌地老
認真,佢呢類店零成本都幾好做,有客落單先訂貨,自己唔使揹住d貨係身,但下下就要d客等貨兩個星期以上先有得收貨,再靚都等到忟
我買過件冬天褸 勁劣 5百幾蚊 同相完全兩回事
鞋方面就真係幾好著 前排對編織鞋我落大雨 成對鞋濕哂3 4次都無事
近來買左Loafer 真係林既對鞋 係貴左d 但舒服就ok
呢間既衫我就真係唔會再買 mark up得超級勁
有間叫sidebyside 可以網上買又有實店
佢d鞋又係好舒服 每對都499起跳 不過款就真係靚同特別
都買過3對鞋了
真係等得有啲耐,但佢而家有工作室係咪應該會有現貨
咁普通既鞋 佢賣幾銀?
398定438
如果對鞋好好着真係唔介意
最慘係鞋底硬到屈都屈唔落去
佢個示範個個動作完全做唔到
Sidebyside真係好睇 不過個底有啲硬 行得耐會痛
Double v d 款淘寶有 不過最古惑既係有期佢post左件恤衫我上淘寶搵 咁岩淘寶個賣家都話賣完 佢又咁岩係ig del左幅相

Littledreamer買過一次冷衫 真係wool款 錯手丟左入洗衣機 縮左水

Styleclosetkr 平時睇ig好串 但我覺得佢係咁多間入面真係可以做得秒覆質地又ok 晏小小貼實物圖
果間 British bxxxx
講到對木跟幾好著,話同一般行路無分別好舒服
買咗對 著落街試下水溫先
行幾步已經覺得好撚攰 衰撚過我淘寶買嘅鞋
以為係我腳板崎型同對鞋唔夾

屌 上黎望到先知係間鋪啲鞋伏
咪撚信佢d好評
好多都搵到,全部賺一倍
Stylecoloset啲頸巾質地都幾好 無乜色差
Double v : 完全而家搵唔返呢張 唔知人地賣咩貨啦下

Stylecloset:補圖
我又覺得ok 著高跟都仲追到巴士
唔刮腳就夠
佢係好有心做
但taste真係好差 買唔落手
呢間個老闆娘同啲員工都幾正
聽有fd講識佢鋪啲人,初期啲衫全部淘,賺左錢就發大黎搞 食水好深 啲野又唔靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞