IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
Cap佢款上淘寶買
成日話爆單 有無咁多人買
之前買左個300幾蚊方形皮袋,啪鈕位開多幾次就變形
我睇直播都覺佢態度幾好幾nice
台灣連線d牛仔褲款睇到我眼凸
今次泰國d衫都係麻麻地
不值得欣賞既係佢揀既款同自家設計既款都岩唔同身形既女仔著既 中碼至大碼既女仔都會係佢度買到衫
就咁睇到會賴落d客度已經唔洗幫襯
仲要呢類既ig都係神棍多 同賣不知明護膚品既人差唔多
以前佢成日share啲好用既野
但宜家成間舖就係賺錢
啲鞋出完又出 次次話整完唔再出點知又出
然後次次話就黎出衫 出左成年都未有
然後就走去搞名牌代購 一個袋賺一千蚊代購費 真係平咩 啲人到底平時幫襯開幾多黑店
呢間真係睇住佢愈賣愈貴 以前個價錢容易負擔好多
店員小姐幾靚
係 果陣話出平底鞋
"話"出左好多個月

我覺得係因為佢影product相影得唔錯 會令人想試
佢一個碼差得幾遠下
個陣買褸試中碼太細,大碼好鬆
不過用料質地真係幾好,車得幾實,又唔算好貴
而家好少鋪自己設計,照買當支持

Btw佢自己一個去入貨好似差過同其他人一齊去
以前我真係會幫襯,就算我知佢代購d護膚品貴過出面都會同佢買,貪佢咁真心應該品會入水貨,到佢出衫出鞋,就算成400一對鞋我都會買,因為我平時都會著,但出到黎又刮腳又損哂,最on9係佢仲敢係ig話個個讚好舒服宜家新出鞋款綠色其實好柒,唔會再買

之後又話要做代購,之前一次半次都ok,宜家好似大陸水貨客咁日日去買仲要次次都買到咁多,都唔知真唔真(唔好同我講有單,單都可以係淘)
其實真身好柒 次次收完個款都同相唔同 呢幾款我都有買但唔係個回事 可能我唔岩著
睇過飛機褸 喺淘寶搵得返一模一樣嘅
影個實物黎睇下好有興趣見真身

佢個排story成日推薦裸粉色
實物係超柒粉紅色

我買嘅原因係鞋底唔硬,又話係真皮鞋墊好軟
點知實物鞋底硬到連行緊個陣都屈唔到
以前都仲有係佢到買d護膚品,佢解釋用法解釋得幾清楚
買左一次鞋之後咩都唔會幫襯,拍條片都假
葵廣100蚊對鞋質素都好過佢
一睇好淘寶
我有買幾對, 有跟涼鞋, 有跟尖頭鞋, 兩對短boots, over knee boots

頭個兩款不過不失
普通野

短boots 我幾滿意
個形幾靚
著耐都唔算好攰
朋友見到都覺得唔錯

Over knee boots 就唔掂
個鞋形唔修腳
個筒又包得唔貼
會跌落黎
著咗幾次掉咗

不過佢真係越來越貴

利申:唔是打手,但由佢英國讀書到宜家有follow 睇住佢由primark代購到宜家名牌
佢初初出鞋個陣時我都買過
新鞋行左十分鐘去巴士站已經刮腳刮到流哂血
刮腳個d我真係扔哂痛到我唔會想再有勇氣去試 其他我搵返出黎先
有無實物
Missing unicorn 減價ok 原價有啲貴 不過sales幾nice

呢間我之前去睇冬天衫 我唔知佢咩用料 係羊毛定點 摸上手的確幾舒服嘅 一睇價錢 嘩七百幾蚊 我呆左 七百幾蚊我買啲有牌子嘅唔好?無可否認某D衫好吸引 但個價錢真係卻步

呢間啲衫真係幾靚 成日想搵同款但平啲嘅 都搵唔到
但價錢真係嚇親人 唔知係咩真係值呢個價
Cap佢款上淘寶買

有啲款搵唔到

呢間我之前去睇冬天衫 我唔知佢咩用料 係羊毛定點 摸上手的確幾舒服嘅 一睇價錢 嘩七百幾蚊 我呆左 七百幾蚊我買啲有牌子嘅唔好?無可否認某D衫好吸引 但個價錢真係卻步
呢間真係睇住佢愈賣愈貴 以前個價錢容易負擔好多

真係唔知係咪值呢個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞