沈陣營第二百二十二期 - 師父租樓好開心

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
師傅聽日會唔會打到紅隧水浸
麵神係咪反手call左
是咪要落去大師兄目標價18000
好明顯係都想燈升佢隻25408
已輸錢 130美金

等佢跌到夠
我就幾多點都唔會借,包括牛熊輪證(因都係借錢),我現時只會段段買段段食,食唔到就坐住先,咁玩法持久力好d。
有11000美金可以溝貨,但等佢跌夠先,聽日香港時間中午12:01開始25%關稅生效,溝得早會賬面蝕多啲,google就係手痕之問題,今日溝效果就好好多
我已轉咗睇好,但如跌穿24500係有機會見18000。
12000美金先啱 一開始掂美股預佢有今日,一直保留一半資金以上
短期趨淡,似乎目前靠邊站穩陣,下個月先睇吓點
樓主睇長線?
我睇長線,美股新手玩吓嘅啫,輸贏冇所謂

咪由佢擺幾年,$AAPL,$GOOGL斷估唔會執笠嘅,跌得夠深冇咗1/5指數咪溝吓貨
貿易戰我以為已消化晒,跌得咁急咁深出乎意料,搵撚到好似貿易禁運咁!
如果生果跌返去$100-$110美金,買夠100股最少

學公海咪睇5年

是勇者不必怕,有正義陪葬!
我咁睇,會打住傾,共匪輸就輸硬,不過要捱段時間,雜種開完一戴一露,佢以為非洲兄弟撐佢唔使睇美帝面口,但嗰班友窮閪多,佘數嘅,最後實係還唔到,等贏國國企資金鍊出現問題先會投降,目前佢外匯儲備同黃金有得燒吓,起碼要得返26000億先跪,或者要半年

我最近買金中咗伏,家吓懷疑美帝知道贏國猛入金,向下炒,等佢燒多啲美金

跪咗之後,一切明朗,必破新龍頭
無樓王你禁多本溝貨
2628 師兄們點睇?
生果唔溝都得喇,未來實唔止200美元,股神雖然都中老千股,不過嗰啲雞仔注嚟,呢隻重倉未來最少300蚊,條友無寶不落嘅,到唔對路佢會走貨嘅

以佢110蚊隨時係十倍股嚟
成本**
贏國強制結匯,大概有2萬億左右唔郁得嘅,嗰啲唔係佢嘅錢,外資嘅,人哋行街點拖都要找數,目前有1萬億同黃金可以調用嘅

之前雜種喺外面豪比非洲佬,中亞細亞、南美嗰堆錢已經壞賬,唔少息都還唔起,例如委內瑞拉
今朝以為28500會頂到
點知眨下眼就穿
依家直情揾唔到個底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞