沈陣營第二百二十二期 - 師父租樓好開心

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
正啊如果長加變全走私既話
師兄又揸緊咩貨
變走私港就大把錢搵
摩牙跟咩歷史?歷史又有冇預視黎緊走勢?
如果帶一部賺一千
禮拜六日細細地帶佢三四部
喺深圳住返晚仲有錢剩
都係唔錯嘅週末活動
第一次BTC彈起去到1200,最低跌到200左右妹左一排,然後開始慢升
然後下一次再次吹奏之時就會再次爆升,升到差啲啲20000,100倍
嗰陣5000幾6000大家討論緊BTC我話你信歷史會重覆既話今次就係落到3300左右

BTW依家講咩都係馬後炮你信唔信歷史會重覆100倍
500000我均價6800左右有貨
I can do this all day
道指都幾撚嚴重
插啦插啦
我隻14762有得救架,兩個月夠跌到嘔架啦
囉TA 黎睇, 而家一棍打返哂上去18年6月區間, 照計下棍上返10K 唔出奇
呢期升咁狠除左呢D 消息, 最大問題其實係VOLUME
同DOW 比, BTC 市值等同蚊形股, 如果成班機構投資者衝入去就係火車撞山窿.GIF

BTC 係咪未來貨幣唔會知, 而家定位會有D 似軍票, 日後有舊新野有權取代, 論技術, 之前HARD FORK 個堆, 有隻BSV 就開始收皮, 逐隻FORK 既達唔到TARGET 就會萬劍歸宗回歸BTC

BTC真實面並唔係一種貨幣面黎睇, 而係一種anarchist 既觀點
有人支持政府一定要事事監管, 有人支持無政府由得市場自然運作

係咪SCAM 呢樣野, 言之尚早
今個星期無五行
\|/
\|/
師父早
賬面輸4嚿幾美金
終極沈判
\|/
\|/
\|/
班財演應該全面轉睇淡
師叔今套劇威力強大,要睇下viutv
人類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞