沈陣營第二百二十二期 - 師父租樓好開心

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
下年升返上去就得嫁啦
儲定錢下年買
師傅o係錢錢錢一定打到周圍都係精
師父好得戚 今日走左幾轉喎
全球最大淡友
原來琴晚deep v
師傅早晨\|/
\|/
\|/
\|/
師父早
驚了驚了
反cap
媽呀,我好亂
利好消息
小兵尋晚講到頭頭是道,話中國資金都可以投落去東南亞國金,話加稅對中國無乜影響。奶師父都唔好亂奶啦

屌你,擺錢落越南洗唔洗交稅比越南政府呀ON9。賺完錢越南政府唔比走又點,大陸都成日咁做。仲有係請的工人係越南人,中國無野做那班又點算?

無影響? 對商家佬可能係,對政府係一定有的
將心比心 忍左幾個月射唔出 而家終於可以射一次
你就由佢啦
越南唔會喇,仇家,國企資金唔敢擺入去嘅

其他馬來西亞、泰國嗰啲擺都唔敢多,支鬼好多年前預被人圍,主要係收購外國公司,一旦被圍外國公司可以生外匯,問題係後嚟各國發現攔截,數量唔知,同時賣得比佢嘅未必好嘢
特朗普又有心儀聯儲局理事人選 今次係... (07:36)

on.cc東網專訊】繼美國總統特朗普心儀的Stephen Moore及Herman Cain先後退出聯儲局理事提名後,外電報道,特朗普又有新的人選,她就是Judy Shelton。

消息透露,白宮已就上述事宜與Shelton溝通。不過,她拒絕置評。

Shelton曾擔任特朗普的非正式顧問,擁有工商管理博士學位,主修金融和國際經濟學。她曾任美國國家民主基金會的董事會成員。

目前聯儲局7個理事席位還剩兩個空缺,每位理事任期14年,在任期間是公開市場委員會(FOMC)貨幣決策會議的固定票委,對該局政策具有很大影響力。
美國4月財政預算盈餘1603億美元 低於預期 (02:03)

on.cc東網專訊】美國財政部公布,今年4月美國聯邦政府錄得財政預算盈餘1,603億美元,預期為1,605億美元。期內,政府收入增5%;支出則增30%。
大馬都唔會啦,俾美帝入左啦。唔係美帝納吉點會收皮呀。
未來貿易談判好難估計,不過共匪內部數一數唔係鐵板一塊,有團派,溫影帝啱啱搞完親民show, 江派,另外有所謂開明太子黨,仲有一批被雜種反貪搞掂咗嘅餘黨,薄希來嘅人馬等等

支國經濟如果繼續放緩,其他人就會聯合有機會架空雜種,共匪頭子一向係各方人馬勢力協調出嚟嘅代表,當危及利益同生存,可能就會生變數,之前嘅態度180度轉變唔奇

據個例,共匪自己嘅官員都知道稅收太多,係一個贏國稅務部嘅人講,但係都唔減稅,寧願當睇唔到由得公司漏稅,原因係一旦有黨內鬥爭,就可以拎番啲材料打擊對手,所以從來共匪冇所謂肅貪,全部為政治服務,按需進行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞