沈陣營第二百二十二期 - 師父租樓好開心

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

入門手印

沈門最高指示

徙置區大堂公告

沈門朝聖區,新入門必讀

https://lihkg.com/thread/390469/page/1

2018近照

2019近照

沈門墨寶

大家繼續happy等大師兄回歸,新入黎既d j 圖唔該放得好d。
last post
沈陣營第二百二十一期 - 師父淡倉聯盟: 屎波架撐多ENDGAME
https://lihkg.com/thread/1140388/page/1
lm

希望師父一生快樂
又想慶祝
push
空倉好開心
公海有POST 17蚊買吉利靈車就炒車了
\|/師父
有咩 trade war 概念股會得益呢 ?
吉利好妖,加埋佢自己嘅管理層人人減持,業績唔得,掂嗰個死嗰個

之前都話聽親人講都係賣車嘅,贏國萬稅,過路費,橋費,油價太高,加上道路普遍規劃差,塞車多過食飯,車行業飽和,車股一律唔使睇,中伏多過中獎

贏國車我揸過合資嘅豐田車,比原版係差啲嘅,副偈加速力同速度差啲,我諗豐田合資係比啲舊一代嘅嘢擺落去,預偷都唔係最新技術,另外鋼水都差啲
呢隻唔玩啦,當年27左右入左陣阿幾蚊
公海有POST 17蚊買吉利靈車就炒車了
呢隻唔玩啦,當年27左右入左陣阿幾蚊入左陣都輸幾蚊
\|/
如果我做財演,好簡單分析嘅啫,維持18年做法,支股一律唔買,要買就係本地公司股票,贏國業務唔多嘅
豐田好似廣州做
師父重點推薦,月供&長揸

本人對+X哥系列抱保留態度,只有少量808,電能都平手走咗
含指4日跌1500點,真係唔信侵侵tweet之前冇做淡
大市已轉弱,睇勢頭有排捱
唔知師父今日午間同東網直播會點樣教訓一眾信徒同打手呢?
我之前都均價63蚊坐左成年
見佢返到家鄉都諗住慢慢儲落俾個孫
但今年業績公佈完見業務無乜增長,派息加幅又好似同佢乞咁
績後果斷65蚊放晒

4厘息都無,我期望佢可以加大力度發展
但結果成長速度同期望不符
換碼擺落低息D既領展仲好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞