沈陣營第二百二十二期 - 師父租樓好開心

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我以為有新片,窗邊呢條old news黎
85台睇師父J騰訊
睇唔透點解重要硬推
睇完走佬去馬拉,除咗小小嘅排華風險,其實都可以,第二家園計劃易搞,唔使好多錢

做多啲運動練好身手,真有事排華或者閃得到
師父直屌侵侵
師父廢老style
侵侵抵屌
馬拉應該唔會排華啦
咁世俗化之餘經濟貢獻都唔細
華人冇印尼以前咁大power反而仲好
師傅蒙福之人
連任
點解身為淡友既師傅要屌侵?
佢幫你贏錢喎
如果唔係最初買美股亂買,依家已經贏返,除咗google全部正數
成也侵侵敗也侵侵
夾得師父最狠都係侵侵
仲輸緊2舊美金
3嚿幾
最緊要師父祝福吓雜種,咁就萬事搞掂
沈陣營第二百二十三期 - 淡。可以,沽。奉陪,贏。妄想
https://lih.kg/1155359
前2日美股 MES 同MSFT bull spread最勁輸1100-1200美金
依加都係輸1100-1200
不過係港紙
健身佬好似冇係果到做了
港台大膽,今晚午夜講場講股,唔搵師父搵個星加皮肥仔?
師父

【股王業績】自揭炒騰訊「必勝」操作!沈大師:炒一兩日開淡倉沽佢

現時騰訊歐洲股價炒上,沈大師笑指,「Good啦!我有啲牛仔喺度。」他透露,昨日買入快將打靶牛證,今早股價抽高後即掃Put輪,「如果業績唔好,我幾仙買,咪由佢,而且今朝食咗一浸,拎返個本,況且我啲Put開到;如果夾上,因為牛證比Put輪敏感,我就唔會打嘅,仲有時間,跟住我咪喺上面走隻牛證,贏嗰啲再加碼做Put。呢啲就係不明朗時間,做嘅一個操作,開兩邊。」

不過,他提醒,業績表現麻麻,股價抽高都冇用,「我希望股價到390蚊至395蚊開淡倉,擺個止蝕咪405蚊囉,你夠膽咪掃上去,我就唔緊要呀,立於不敗之地。」

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190515&s=7015342&a=59604982
我有啲牛仔喺度
689港獨之父,777焦土之母
我都call左好在只係幾千蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞