iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
反而我上一版12.3 有問題,update完12.4好似無哂事

開始懷疑系統問題多過乜玻璃貼
原廠又唔包邊,logitech又太重
好似買個好d既套再加外置keyboard好過
廣東道apple store
我都想直接入個外置keyboard,順便用埋去iphone同電視
但係K380都好重
Magic keyboard
原裝個 KB 可以一齊用
你拉落D 會見到蝗蟲評語,有相見到可以一齊用
其實呢個 product 都係抄外國,不過價錢佢平到一半
ms官網有得睇㗎

有無人知ipados support上面兩隻嗎?arc用唔用到scrolling?
ms官網有得睇㗎

support mac一定support ios
呢款中間有大gap分開個keyboard,keys to go睇落仲好啲
但應該買K380算,方便連晒ipad、iphone同電視
仲有淘寶百幾蚊搞掂
Magic Mouse 2 唔係仲未用到咩,我連極都唔得
想問買唔買apple care 好?
點連?佢scan唔到我隻mouse
第一次用插線
有無人連到magic mouse 2? 聽講magic mouse 1 係得
我喺第個Post貼過
Apple 傻左
岩岩買左部11
sales話唔好貼mon貼但我覺得好多手指模同驚比啲塵粒整花
請問有冇唔太影響個mon顯色效果既mon貼介紹下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞