iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
用緊呢張淘寶貨 寫字好爽手感一流 返工用來寫notes 整體薄 顏色都冇變好多 寫上下同寫紙一樣

但係反光嚴重左 磨沙死証 同埋感覺個mon 暗左
都冇d想meet左佢 但係唔用寫字感覺硬係差d
【闪魔ipad类纸膜ipad2018新款9.7手写pro11寸mini4/5绘画膜air2磨砂3纸感钢化全屏10.5写字12.9寸平板仿纸贴膜】https://m.tb.cn/h.edGnSyB?sm=174eef 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥VrVIY2V0NK0¥后到👉淘♂寳♀👈
係咪香港無零售得online 要自己貼?
買咗,到而家都未收到張收據
之前上網買炒車咗hold咗數 去store 30秒搞掂

btw 去apple store買care要手動揀型號
我係部機個setting 買
大家會唔會另外再拎個保護套袋住個keyboard folio同IPad?
感覺folio 無咩保護性,加上想keep得個folio 同IPad 好啲
岩岩買左個zugu case, 好期待
打去問
最近買咗paperlike, 一痴上去, 點解會有d打散咗嘅紅藍綠光點
又話好用嘅
師兄,既然買得部機,唔差果1000買埋支筆啦
Youtube有無方法睇到1080p以上
想問問邊度仲有64gb既翻新機買?
有部10.5 粉紅256gb 用咗一年
但自問用唔晒佢啲功能
想放 有冇人要
10.5 有時個Mon會無反應,要刪app再開先得
有無人係一樣?
但我冇筆

得個藍牙keyboard 同橡膠套
攞去trade都冇咁少
用緊12.9 ipad pro 2018
換ipad air 3 會唔會好on9
整係上網,睇片
部12.9 個觸控有問題,成日都無反應
貼左玻璃貼,更新到最後軟件都有呢個問題
有興趣, 想問下有冇跟AC+?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞