iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
咁多位Ching 想問下你地有無貼mon 貼 同埋有無case suggest
淘寶mon貼+ smart keyborad
smart keyborad 淘都掂
Mon貼係淘
Smart Keyboard 唔係
我本身有k480 係咪無必要買多個smart keyboard
睇你鍾唔鍾意個 keyboard 係連住部機 一體啲
有咩評價?
用緊Smart Keyboard Folio,諗緊換唔換
岩岩係apple store出左12.9 個sales話又大又貴問我點解唔買macbook
有啲厚
不過手感唔錯
今次條邊窄左 其實部機唔係真係噤大

你應該答佢 因為屋企已經幾部macbook
macbook點企係度用
macbook 多過keyboard 頂住哂,根本無ipad 咁方便完全兩樣野來
大家用notability/ good notes 多唔多upload 上drive? 定係直接留留喺部pad到
聖誕買左12.9
用黎上堂
sofar 幾好用
支筆反應幾好
不過想買個paperlike mon 貼令寫野順手啲
平時用開budget ipad,出左12.9用左幾日,發覺用完暈暈地,係咪120hz未慣有冇巴打都係咁
有無開true tone
應該係順到暈,冇事既
有呀,但我用緊xr都有開

我諗會唔會太大未慣姐,但請真12.9對比起notebk又唔係真係話好大
我用max 開true tone 無事 但iPad pro 11”開就會有啲暈
但熄左佢會唔會無咁靚?
有冇ching部10.5有買官方隻smart cover。淘咗隻case用咗兩年開始爛,官方個隻質感好fit但唔知一般用幾耐開始殘呢
執相平時用開affinty , 但有時想批量做倒如壓細d圖果類野有無app可以做到? 要一張一張執太煩
應該唔關事啵
True Tone 顯示技術,是偵測外在環境的光線強弱,能自動調整螢幕所呈現的顏色及亮度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞