iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
似MacBook
有埋touch pad十卜iPad os就好
keyboard 仲有得較發光
價錢同apple個個差唔多
一定屌依個
支筆係咪無位KEEP
好驚掃一掃就跌
支筆放上面喎ching
你睇youtube啲review都冇問題
好想快啲用ipados
但驚撞apps唔用beta住
等public beta
舊ipad trade in
有engraving係咪唔影響
我指放入袋果陣, 支筆好易跌, 一係搵個SLEEVE袋住

而家用緊LOGITECH, 會箍埋支筆, 保護性幾好
不過得一個角度, 同太累聚咁
睇個人啦, 我自己就冇需要
支筆都冇買

放入袋就跌緊但如果用手拎就冇影響
旺角蘇寧有, 64GB 4999好似, 最後買左APPLE 翻新
Over咗喎
我拎番macbook用緊嗰個算
其實iPad Pro唔會成日插咁多嘢
我冇macbook, 不過我會插SD card 多
因為都會影完就插入去過相
但apple 個adaptor已經要$300

諗緊不如俾多少少換多啲function
無notebook: 唔駛換,留返啲錢正正經經買部notebook 好過。
有notebook: 唔駛換,做大workload 既野正正經經用返notebook 好過。
如果返學用既機諗住用一部ipad pro 搞掂,咁無野好講
希望iPados解決到touch screen問題
我部iPad pro 11(有Mon 貼) 之前update 左新iOS 就冇事,巴打去check check 好喎
我都係
Update 左就好返
LOGITECH 有個方法可以有第二個角度
之前睇youtube見過
將後面個塊野整上去個keyboard度 就有第二個角度
之前喺淘寶買左一個
同hyperdrive一樣 但無SD card
兩舊水
有冇巴打可以推介吓包埋face id位嘅玻璃mon 貼
淘寶搵親都係face Id位凹咗落去
我上部10.5諗住有買care冇貼到,好快就直接有幾條坑花紋
最近臨完care前先換咗機
今次雖然都有買care不過都係諗住貼定冇壞
早2個星期3999豐澤
sorry 起度 offtopic問

你地覺得ipad pro 10.5 翻新 3799 定ipad air 2019 3699 (蘇寧) 好?

HSBC 好似仲可以回$180
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞