iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
其實brydge個隻所謂tablet mode只係蚊起部ipad調轉插
如果都已經蚊左出黎不如我就咁拎黎jot notes仲好,蚊插得咁密,個夾都唔知會唔會鬆

logitech個隻如果要jot notes既話可以咁擺
呢個上youtube睇過fix唔實
左右兩邊壓落去會lup落去
加上厚左啲 但睇落都吸引
brydge過多排都唔到就轉會啦屌
我唔等都等左兩個禮拜,等埋佢算
無keyboard其實無影響只係唔係好鋸佢2個禮拜先得1封email而且係我主動搵佢佢先覆我講個情況

logitech呢款同brydge一樣重量,如果想輕既話真係要apple原廠個隻,第三方全部用電既keyboard唔方輕
部機個touch問題愈黎愈勁 就黎想放撚左佢
iPad OS唔知點解個on screen keyboard成日彈出黎 明明用緊smart keyboard
兩位知名開發者Marco Arment和Guilherme Rambo表示,強烈建議如非出於必要開發目的,不要嘗試安裝最新的測試版本。過去公開測試版本是較為穩定的版本,不過今次推出的版本,可以說是歷來最差的公開測試版。

iPados 有無人mouse 個scroll 功能掉轉咗,scroll key碌上等如向下
點解你地個個都升到ipad os 我升左2次public beta 2次developer beta 都白蘋果
有冇巴打知點解啊!?

有冇人知見到依個畫面點搞 已經跟APPLE官網教法執過晒一次 都係冇用
你去google 照下個code 就會搵到方法
冇調轉,apple decide 不嬲係咁
想問下kaiboard係咪用唔到外置鍵盤
打速成無反應,得英文字母
不嬲都唔得
睇黎要習慣下原生速成
thx bro
有無人有PDF edit 既APP 推介
主要需要有 merge, split, extract, rotate, delete 呢啲function
本身電腦版用開PDFsam, 但佢無ios app 版
事關出左iPadOS 後真係諗住淨係用iPad Pro 做日常文書工作, 而pdf 呢啲function 係我經常用到
pdf expert
pdf expert by readdle?
yes
屌部ipad pro 11彎咗 係咪冇得換?
邊度買 11” WiFi 64 平啲?
係咪值得上iPadOS13 beta?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞