iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
原來係講呢個摺位,呢到我諗唔太影響使用

Back cover 駁keyboard位我就真係擔心喇
我諗你睇返你嗰部應該會同我一樣
食晒力又成日摺,好驚又整到啲電線斷
明知keyboards 易壞,死人care剩包筆唔包keyboards
今日買ipad pro
冇試清楚就買埋apple 個keyboard case
諗住官方野實冇死
點知咁撚伏
1.個keyboard 摺埋成個鍵盤暴露晒出來,好核突
2.摺埋就冇得影相
好想退款
AC+唔包keyboard
得一年保 keyborad
但係要輕真係得佢

但佢成個product比我感覺就係好兒戲
巴打你重度使用喎應該
係無咩影響嘅 但一見到就要啲時間去接受佢
搞到有啲想入返個logitech
space bar無燈嘅?
其實幾正 可惜真係重
唔講用料
作為keyboard直頭係廢
幾代OS都唔肯整埋速成相關詞,個選字要一行行撳又係ON9
用咗一個月咋
仲要得夜晚先用
唔拎出街,剩係喺屋企用
都係睇吓片上吓連登咁
我輕度使用到其實唔需要到ipad pro

明明我最多一日都摺一兩吓,都唔明點解會咁脆弱
係冇
而家ipad os 終於有倉頡關聯字,不過我發覺其實都唔係成日用得著,手快自己打埋好過慢慢搵
自從幾年前轉用mac 之後就由速成轉咗去倉頡,有速成底好快上手,尤其iOS macOS 速成冇得再背字已經打得冇咁順手
我覺得係QC差 睇下好唔好彩
唔關用左幾耐事
好似我嗰個同你嗰個爛嘅位會唔同
佢apple store 個啲都無咁啦
11其實都仲可以接受
我用緊 12.9 加埋呢個keyboard 應該好撚重
唔用kb既話 有咩case 好介紹
想要啲可以包埋條邊既case
同有無邊隻mon貼好
原廠啦
運黎香港唔駛錢咩
代運一磅HK$22姐
原廠嗰塊野就咁磁石癡 仲要勁貴
其實youtube 可唔可以一入app
就直接去search field, 唔洗自己tap 一下個mon?
忍唔住結果上左IPADOS
想問下正式版出個陣係咪好似平時咁update就得?
個授權幾時可以刪?升完正式版之後先刪?
無記錯你上左Pb4佢就當你係IOS13, 所以正式版更新係無你份的,而通常PB4 = 正式版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞