iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
呢度有冇巴打試過pro 11吋嘅imos?感覺如何?
買Ipad 10.5 翻新可唔可以用iphone trade?
買imos 不如Daremac
imos 呢幾年差左好多 而且11吋仲要唔遮埋FaceID
遮埋FaceID 會唔會影響detect
無野靚貨既話不嬲無野
iPhone 果啲都遮FaceID 都無野
有冇用緊ipad pro 11 cellular嘅巴打? 想問下如果本身有csl data plan for 手機,洗唔洗再買第個plan for ipad?
Pro 10.5 home button嗰邊有條黃斑同暗影 換唔換好
有care 換
無care 當睇唔到
有冇巴打用緊zugu case?見好多review講唔錯
有冇人用緊wifi+cellular, 但插左sim card都無反應,剩係得apple d plan揀?

用緊ipad pro 11
點解唔換
點都換
係佢問題黎架嘛
買唔買apple care好
同電話care比好抵買
加上部嘢咁兒戲
2部都有買
其實用左keyboard folio
佢個速成可唔可以較番平時set 好個碼位
例如電腦打(我)字係H I 7
但係佢就跟左平時打得多上左前面
11用Kaiboard個scale仲係好怪
打橫一轉kaiboard就cover咗2/3個mon
明明啲掣可以再細粒好多
拎耐左smart keyboard 再拎返淨機對比
裝左keyboard重好多
想問下有冇啲slimcase推介冇咁重嘅
屌部11拎去士多換 開四部都彎既 揀完拎返去 我屌又有白斑
有無手足用緊paperlike 或者類似嘅mon貼?
岩岩入手翻新iPad Pro
我都係 想問下點解lihkg有d表情符號睇唔到
炒咗app?
係 重裝返先無事
應該restore炒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞