iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
唉 咁等多陣
感覺上就算出新都唔會改design
無透露係咩機款,但有其中兩款係ipad 2018小提升版
另外三款不明
希望新ipad pro冇大問題,佢連出兩部都有問題
pro 11自然彎曲、觸控問題,pro 10.5中間白印
係呢個cloud世代,返工返學有cloud storage
真係dl幾套電影睇先真正用到local storage
256夠架啦,反而我會寧願俾多少少買4G版

另外小弟買左部機幾日,爭扎緊買唔買apple care,大家點睇
一定要apple care,冇既話彎撚左冇得換
第一次買唔識,係咪要有咩策略,例如差唔多夠60日先好買呀咁?
Apple care+由你買機嗰日開始計
我文件,相,歌,片全cloud
iphone同ipad都係用得廿gb
全icloud 用左20gb
64gb 邊到夠用
門市有冇呢個價?
有冇巴打知 水貨iPad 香港有冇保護
4g的沒有
唔知搵集運要幾錢 同埋會點對部機
12.9全部show 無貨
Ching有無link
搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞