iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
屌 塊玻璃自己裂咗
點裂
玻璃貼下有一道裂痕
無啦,我嗰部係 ipad pro 2017
可能會自己好翻呢
好想快啲升iPad OS
public beta出左升好唔好
我都想升
唔係仲要等到9月真係好難等
首個 iOS 13 Public Beta 公測版正式登場
https://www.newmobilelife.com/2019/06/25/ios13-public-beta1/
public beta 1 同developer 既beta 1有乜分別
Public beta 1 同 developer beta 2 都係 13.0 (17A5508M), 好似一樣
係 兩個一樣
個brydge keyboard仲未到
12號買去到今日已經就黎2個禮拜,上個星期五佢覆左我email話個keyboard係深圳等過海關,佢預計會係上星期尾或今個星期頭就會到我手
我記得之前係美國買野都唔會咁耐架...
人地比鬼佬屌左十世
又耐又冇客服
好似沈左大海咁
好爭扎買keyboard 但好貴
佢仲要話因為due to incredibly high demand,所以留個言都要等48個鐘間公司仲要只係返一至五既朝九晚五,我頭先又再send再封email,睇個款都要禮拜四先有回覆

我見前面有巴打都有買呢款keyboard,計返個位巴打佢由order到收到貨都唔洗咁耐,我就懷疑會唔會係扣起左或者根本未寄
唔好升住
升左之後goodnotes加split view safari就成部機hang死左
有冇得叫退款 轉去amazon買/同巴打買
退款應該有不過我打算等埋呢個禮拜先,仲係唔覆或者比唔到滿意既答案我既話就退
amazon我頭先睇左,已經無貨

其實都係經驗談,我係us買過好多次野寄黎hk,最耐既都只係10 business days左右,而且可以比到shipping information我等我知件野目前係咩情況,但係呢間公司聲稱shipping information要等件野係warehouse出左先有(我心諗:你間公司唔係咩大公司,我相信你地唔會為左做生意而專登係深圳租個倉啦。係utah寄去深圳呢次肯定有tracking number,但係又唔主動比我喎)

呢款keyboard的確係好靚,我睇過咁多款keyboard呢款真係最岩我心水,但係打算買既巴打絲打要諗清楚,佢地個客服真係好廢而且要等好耐先覆你
咁轉用chrome
真心廢, 隔成個禮拜先覆我
到佢覆我我已經放左個keyboard 換埋apple 個個
咁public beta sync 唔sync到野上icloud?
我用緊developer beta 2有好多野同步唔到
例如相, ifiles etc.
重開機後又試唔返呢個bug
但係整體感覺都唔係好穩定
多左個廣東話速成 個聯想字多返d廣東話但係smart keyboard打果陣依然難受 無得按space出下一頁
有無巴打買過brydge keyboard?
訂左差唔多成個禮拜無乜聲氣
想知大概幾耐送到*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞