iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
會唔會好重
想問下邊隻藍牙滑鼠直接支援新iPados ?
即係唔使另外插個接收器
唔需要打字就拆出黎, 磁吸好方便
裸機勁輕勁爽
有apple care + 唔撚驚花
Ipad pro真係必買
唔理你出咩問題佢都係唔會fix
直接比部新你
任何本身就唔洗dongle既Bluetooth mouse
想問有咩方法裝ios 13beta?
betaprofile
DL 左 個ipsw 但唔識裝,已經跟佢個step...
用番隔離post條google doc link就得
可以唔洗ipsw 有profile 可以直接update
https://betaprofiles.com
得左,唔該!
上左Beta icloud 會唔會back up唔到?
宜家出應該等新機定唔等
如果出11吋 256gb WiFi版
有無其他地方有優惠
我個ipad apple care就到期
想臨到期前換舊新電
想問問有無方法check依家電池幾多%
iMazing
IPad Pro 12.9 (2018) 有無mon貼推介?
本身諗住買paperlike,但見到有巴打話有彩點個啲,買返高清算。
而家用緊TB買case 送既垃圾貼
我用閃魔

純粹iphone用開,費時試轉

感覺上ipad麻麻
帶出街一定唔係簡12.9啦
Windows 快速回覆係Ctrl + enter
咁iPad 打咩short key
有時touch個mon冇反應 11吋 更新左ios都係咁
+1 最近呢個update又有少少問題
12.3 update完係差返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞