iPad Pro 2018 用家討論區(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
想問下各位師兄,街邊仲有無對上一版ipad mini 買嗎?屋企人部機跌爆mon還掂都係mini2 順手同佢地換部新既
google左理論上開左隻眼無咁攰,試下開多排睇下點先
豐澤好似仲有
Reseller應該仲有少量
點解用ipad聽apple music 音質會咁正!!!
同聽Spotify, youtube 完全無得比
有無人啱

Apple care+ 好似加咗價,同11、12.9 一樣
Apple care 包埋支apple pencil?

聽講ios13有usb mouse support?
同部iPad一齊買就包埋
尋日條藍精靈又話分開買都包
我幫襯過沙田Apple同衛訊都係話要一齊買
想請問各位C Hing 都用咩機殻吖?
見之前討論過 moshi...
淘寶仿smartcover最好用, 100蚊有找
但企唔企很穩... 試過有間個套軟到食偉哥都唔掂
spigen都係100蚊人仔有找
打橫放未試過唔穩, 打直我就要買個架
搵下先! 但會唔會重! 如果拎返工,出街用?
重就一定無Smart Folio咁重
出街我就唔知, 自己有ipad 2018拎出去玩
Thx!! C Hing 有無用貼吖?

部ipad 12.9用左一星期左右,突然尋晚倒水咁啲電,有冇巴打試過
翻新機會唔會好多問題 諗緊 10.5 定 11 好
10.5 mon中間會壓到有白印
11會彎
小弟手殘,iCloud 無位唔小心喺iPhone到del左notability d data, 請問各位知唔知解救復原方法?
IPad notability 剩番少量 notes, 奇就奇在佢無del 哂我啲notes,我都r哂頭, 明明係禁” del all”, 諗住佢有得復原,點知係MacBook 先有得復原,iPhone del 無得復原
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞