一人一個去外國發生嘅on9事

738 回覆
10315 Like 104 Dislike
響峇里海神廟仆親,成身泥
其實聽唔明唔洗衝出黎柒既
有次唔記得去邊,過Xray安檢個男職員同我個女仔fd講:your mobile
佢以為人地想抄佢牌,細細聲講個電話number佢知,其實人地叫佢放個電話過Xray

有次日本鬼屋2個人入,一入去我個fd自己一支箭行咗去,我自己驚到要㩒鐘搵人救
我都係台灣7仔試過咁樣...
知你🍇啦
BNO有冇用 在心中啦
連自己都呃埋 我打咩實例都冇用啦
細個第一次去日本時,大鄉里未見過多功能廁板,見到咁多掣好得意就亂咁按,見到啲水好似噴水池咁射上嚟好開心,就叫埋哥哥入嚟一齊玩,結果喺廁所玩咗差唔多15分鐘⋯ 之後玩完出到去阿爸阿媽見到我哋兩個全身濕哂就知出事,成個廁所地下,牆,天花板濕哂,就罰我哋抹地抹牆,太高嗰啲就佢哋抹 之後去行街,我同哥哥求爸爸買一個返屋企用,最尾買咗
其實人地話中國人姐,又唔係話你,唔駛衝出去柒既

隨口講句就已經起晒鋼要寫信投訴嬲爆爆咁
你班連登仔直線屌柒南亞人d post嚴重過呢d 777倍啦都好意思話呢d係「比人恰到上心口」
郵寄寄返俾佢同line講返咩事
唔好影衰香港人
所有嘅笑話,都係源自生活,你唔係單純到以為任何gag 都係世界首創,從來其他人身上都未發生過?傻豬黎嘅
你第一句就講「我認同自己是Chinese」
應該一早可以結束討論
冇人會有聲出
大家可以集中番正題
以前去澳洲玩,搭凌晨機,一早去到sydney就搭長途巴士去首都,點知唔知醒,醒番個時已經開車返緊sydney,最後搭左成日車
可以試的話 不會哭
哇哈哈哈哈
LM
Sad end?
你成個個啲見識極少未見過未試過就一口咬定人老吹個啲人咁
好似啲毒撚死都唔信連登有人有女咁見到人有就話人繼續吹
係越南 貪得意 打邊爐
個鍋黎到好開心
食左幾啖好x熱先發覺間鋪冇冷氣
一路食一路put扇 (本身用黎遮太陽)
俾其他人瘋狂恥笑

老實講係幾好味嘅 不過唔明點解咁熱嘅地方有邊爐打
有無下文?
墨西哥城d地鐵5秒左右就關門 你都算好彩 同埋有廣播嫁咩?
我諗起阿Q正傳
我都試過
計岩鐘落去望一望點知仲有兩個鐘
係台灣肚痾,入咗地鐵站d殘廁痾,痾到成個馬桶都係屎,跟住用左十張八張紙巾同幾張濕紙巾抹pat,發現整塞左個馬桶,沖唔走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞