召集所有精神病情緒病患者

1001 回覆
41 Like 7 Dislike

返緊學?

係呀

咁點算?

我上上下堂喺全班同學面前發作....
好焦慮又不安咁
搞到要call 班主任同社工嚟....

而家點?

宜家放學了...
好唔開心

你一個人住?

不是,不過同一個人住差唔多
岩先勁驚佢地報警拉我

凍呀
快點回家

我想跳樓
岩先勁驚佢地報警拉我

凍呀
快點回家

我想跳樓

我都想
岩先勁驚佢地報警拉我

凍呀
快點回家

我想跳樓

我都想

我講真
我宜家唔知點....

人去到絕境真係乜都唔洗諗
一下,就得.....
岩先勁驚佢地報警拉我

凍呀
快點回家

我想跳樓

入醫院啦
一下,就得.....

死後世界好慘架
好辛苦,以前俾最熟嘅朋友一齊杯,身邊所有朋友都唔信自己。有近3個月喺中學冇笑過,返到屋企又逼自己對住屋企人笑,每日沖涼都喺到喊。然後揀咗食藥自殺但失敗。

事隔3年宜家重新建立返正常社交關係但唔敢再好似以前咁咁鐘意講野,成日都驚自己講錯野會得罪人,唔敢笑得好開心驚自己控制唔到情緒會俾人知晒啲秘密。每朝起身都好辛苦,覺得生存冇晒希望。最近失眠又嚴重咗,每日至少要3個鐘先瞓得到,但瞓咗一陣我覺得長但其實好短嘅時間就會自己嚇醒,覺得唔隨時保持警惕就會俾人害。

宜家上到大學都同唔到人交心,成日覺得人哋喺利用自己。偶然達唔到自己嘅標準就會不自覺西面,其實唔喺想發朋友脾氣,但佢哋會覺得我無啦啦喺到炆或者喊會好煩。我好想改變但喺每次一諗起要起身見人就好辛苦,好想避晒所有聚會。

你都好叻,讀到大學
你有甚麼夢想?

冇夢想,冇一技之長,好羨慕身邊嘅人有晒目標,但自己就仲喺成舊飯咁唔知做乜

有無興趣研究宗教?

由細到大都喺讀基督教學校,跟過朋友返教會,但我感覺唔到佢哋講嘅神。想問點解研究宗教有效改變我呢個情況?
好辛苦,以前俾最熟嘅朋友一齊杯,身邊所有朋友都唔信自己。有近3個月喺中學冇笑過,返到屋企又逼自己對住屋企人笑,每日沖涼都喺到喊。然後揀咗食藥自殺但失敗。

事隔3年宜家重新建立返正常社交關係但唔敢再好似以前咁咁鐘意講野,成日都驚自己講錯野會得罪人,唔敢笑得好開心驚自己控制唔到情緒會俾人知晒啲秘密。每朝起身都好辛苦,覺得生存冇晒希望。最近失眠又嚴重咗,每日至少要3個鐘先瞓得到,但瞓咗一陣我覺得長但其實好短嘅時間就會自己嚇醒,覺得唔隨時保持警惕就會俾人害。

宜家上到大學都同唔到人交心,成日覺得人哋喺利用自己。偶然達唔到自己嘅標準就會不自覺西面,其實唔喺想發朋友脾氣,但佢哋會覺得我無啦啦喺到炆或者喊會好煩。我好想改變但喺每次一諗起要起身見人就好辛苦,好想避晒所有聚會。

你都好叻,讀到大學
你有甚麼夢想?

冇夢想,冇一技之長,好羨慕身邊嘅人有晒目標,但自己就仲喺成舊飯咁唔知做乜

有無興趣研究宗教?

由細到大都喺讀基督教學校,跟過朋友返教會,但我感覺唔到佢哋講嘅神。想問點解研究宗教有效改變我呢個情況?

你buy 唔buy 宇宙係被造?不一定是耶神
如果知道了其中的奧妙 生存就有意義

人去到絕境真係乜都唔洗諗

你有甚麼不開心?快講我地聽先

係呀

咁點算?

我上上下堂喺全班同學面前發作....
好焦慮又不安咁
搞到要call 班主任同社工嚟....

而家點?

宜家放學了...
好唔開心

你一個人住?

不是,不過同一個人住差唔多

Why?
樓主係咪驚同學見到你咁樣唔接受你

已經唔接受啦
佢地不嬲都知我有問題
唔會同我傾計打招呼
我有病我知
我想好憎自己
我想好憎自己

Why?

已經唔接受啦
佢地不嬲都知我有問題
唔會同我傾計打招呼
我有病我知

你有我地
食飯先
有精神病真係好suffer
有精神病真係好suffer

Why?
食左1mg Clonazepam+ 兩粒10mg stilnox + lorazepam 1mg 四粒

上天堂未~~~~
食左1mg Clonazepam+ 兩粒10mg stilnox + lorazepam 1mg 四粒

上天堂未~~~~

食咁多?

上天堂未~~~~

食咁多?

係呀,再食多左三粒lorazepam

上天堂未~~~~

食咁多?

係呀,再食多左三粒lorazepam

驚瞓唔著?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞