召集所有精神病情緒病患者

1001 回覆
41 Like 7 Dislike
點樣發現自己有精神病情緒病?

我本身都唔知
一開頭思覺失調我只係認為自己疑心重,自己疑神疑鬼
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

我成日同自己講野,自己一個做幾個角色,明明自己知自己做緊乜,自己都覺得咁做好on9,好低能,但唔做又好辛苦

我都自己同自己講野,你講咩多?

自己A0小毒丁,所以好多時候都係會幻想係女朋友同我講緊野,但係唔係特定一個人,我永遠都想象唔到佢個樣,多數係自己頂唔順果時,安慰自己,tum自己訓教,叫自己撐落去果D

追星穩陣d

咩叫穩陣D?

有個有名有姓既對象被你幻想
無咁辛苦
點睇地鐵縱火案?

放心你呢個問題會比呢到d人無視

真係俾人無視
我問唔係想傷害你地 問下你地點睇姐
點睇地鐵縱火案?

真係俾人無視

是689和張賤宗害的
抑鬱症
家屬&有家族遺傳目前應該無事HERE

我唔歧視精神病人,但係我好憎有我個有躁鬱嘅手足,
佢有一段時間對我生活有好大影響,就算而家情況算穩定番我都仲好憎佢,
有時都會覺得自己對佢好衰,不過一諗番佢點對屋企人就更加憎佢

我係唔係好衰

利申:家族入面有思覺失調,焦慮,抑鬱康復者
點睇地鐵縱火案?

真係俾人無視

是689和張賤宗害的

錯的是世界
點睇地鐵縱火案?

真係俾人無視

是689和張賤宗害的

錯的是世界

點睇地鐵縱火案?

真係俾人無視

是689和張賤宗害的

錯的是世界

係我就會屌佢地屋企人先,由個妄想症患者唔食藥唔覆診,ON9
點睇地鐵縱火案?

真係俾人無視

是689和張賤宗害的

錯的是世界

佢接受針劑治療架
點睇地鐵縱火案?

真係俾人無視

是689和張賤宗害的

錯的是世界

佢接受針劑治療架

sor無留意佢詳情,自

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

我成日同自己講野,自己一個做幾個角色,明明自己知自己做緊乜,自己都覺得咁做好on9,好低能,但唔做又好辛苦

自己A0小毒丁,所以好多時候都係會幻想係女朋友同我講緊野,但係唔係特定一個人,我永遠都想象唔到佢個樣,多數係自己頂唔順果時,安慰自己,tum自己訓教,叫自己撐落去果D

追星穩陣d

咩叫穩陣D?

無咁辛苦

我試過想象有名有姓既人,但係信唔過佢,我會當冇名冇姓冇樣既女朋友係另一個自己,咁樣會多好多安全感

追星穩陣d

咩叫穩陣D?

無咁辛苦

我試過想象有名有姓既人,但係信唔過佢,我會當冇名冇姓冇樣既女朋友係另一個自己,咁樣會多好多安全感

追星穩陣d

咩叫穩陣D?

無咁辛苦

做乜鳩
Illustrator Sow Ay Explain What Depression And Anxiety Feels Like Through These Comics

http://m.9gag.com/gag/aEYwWvo

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

我有同樣情況,成日都疑神疑鬼覺得自己會比人笑比人害,呢個係思覺失調?
自閉社交恐懼

冇食藥

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

我有同樣情況,成日都疑神疑鬼覺得自己會比人笑比人害,呢個係思覺失調?

唔係 唔駛驚
大家有無做野/讀書

讀緊書 成日集中唔到,個腦一時空白一片
有時候又有聲音同我講野

幻聽已經係精神病徵狀⋯⋯
樓主可唔可以加我telegram,有啲詳細野想請教!麻煩你!

Telegram id: mgotze
樓主可唔可以加我telegram,有啲詳細野想請教!麻煩你!

Telegram id: mgotze

或者其他手足都得!
想搵人請教下
有個朋友無論心理定生理嘅病徵都中晒 有咩方法帶到佢睇醫生

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

要請教專業人士
抑鬱症

有無食藥?
我都depression 好辛苦
仲要有埋焦慮
家屬&有家族遺傳目前應該無事HERE

我唔歧視精神病人,但係我好憎有我個有躁鬱嘅手足,
佢有一段時間對我生活有好大影響,就算而家情況算穩定番我都仲好憎佢,
有時都會覺得自己對佢好衰,不過一諗番佢點對屋企人就更加憎佢

我係唔係好衰

利申:家族入面有思覺失調,焦慮,抑鬱康復者

我有晒 點好返架?
自閉社交恐懼

冇食藥

社交焦慮好煩 成日好驚人地既目光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞