召集所有精神病情緒病患者

1001 回覆
41 Like 7 Dislike
抑鬱

有無食藥?

巴打 我都有嚴重抑鬱症
但啲藥冇你咁重

呢啲野好難靠自己控制,藥一定要準時食,交個身體比啲藥。

病發果陣試下上youtube search啲bb片,bb好有魔力的,純粹建議。

你食緊咩藥?
我覺得食唔食藥都分別不大

係訓覺嗰度好難搞
樓主試下睇林傲梵醫師 位於油麻地
自然療法黎 可能有d貴 不過值得一試

巴打有心
有無巴絲試過用cbd oil
雖然香港仲未合法...

巴打有心

好奇想問下 你有冇打丁?因為打丁有機會導致抑鬱同焦慮

係咩? 我反而覺得掉返轉, 愈唔開心就愈想打

巴打有心

好奇想問下 你有冇打丁?因為打丁有機會導致抑鬱同焦慮

我係絲...
點睇地鐵縱火案?
琴晚無食藥訓成晚都訓唔到
淨係停留喺淺層睡眠
仲成晚係咁發恐夢
唉.... 點解我會失眠架
點睇地鐵縱火案?

放心你呢個問題會比呢到d人無視
點樣發現自己有精神病情緒病?

我本身都唔知
一開頭思覺失調我只係認為自己疑心重,自己疑神疑鬼
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

我成日同自己講野,自己一個做幾個角色,明明自己知自己做緊乜,自己都覺得咁做好on9,好低能,但唔做又好辛苦

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

我成日同自己講野,自己一個做幾個角色,明明自己知自己做緊乜,自己都覺得咁做好on9,好低能,但唔做又好辛苦

我都自己同自己講野,你講咩多?

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

自己A0小毒丁,所以好多時候都係會幻想係女朋友同我講緊野,但係唔係特定一個人,我永遠都想象唔到佢個樣,多數係自己頂唔順果時,安慰自己,tum自己訓教,叫自己撐落去果D
Depression + OCD 無再睇醫生好憎醫院啲人

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

自己A0小毒丁,所以好多時候都係會幻想係女朋友同我講緊野,但係唔係特定一個人,我永遠都想象唔到佢個樣,多數係自己頂唔順果時,安慰自己,tum自己訓教,叫自己撐落去果D

追星穩陣d
Depression + OCD 無再睇醫生好憎醫院啲人

我本身都唔知
後來一直都唔知
之後我自殺
已經變左抑鬱症

追星穩陣d

咩叫穩陣D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞