召集所有精神病情緒病患者

1001 回覆
41 Like 7 Dislike
以前有女個時有個病,成撚日諗野想隊冧佢
唔想諗偏偏成日諗,強迫症

好恐怖

係...好似搭電梯個腦會出現想推佢落去
個腦出現好多,有同條女傾
之後晚晚失眠,唔想合埋眼,因為一合埋眼一定會亂諗野

我之前都成日想整死隔離個同學

好恐怖

點分有暴力傾向同你地呢類安全但有強逼症?
召集高登更多精神病患者

好恐怖

巴打係乜病?
人格分裂

好有興趣知係點,講多啲

留名
我融入唔到人地
Sertraline 50mg
自行停藥左幾次 之後又翻發
社交焦慮症+注意力不足
無希望,做咩工都做唔店
藥都係ssri啦

而家自己停藥左7個月又冇翻發喎
但係大家唔好覺我

我之前都自行停藥,一翻發係會比前一次嚴重
不過我食左藥都好抑鬱
Btw 我都食過Sertraline,我覺得副作用係頭暈,作嘔
社交焦慮症+注意力不足
無希望,做咩工都做唔店

社交焦慮症會係點架?我有焦慮症
社交焦慮症+注意力不足
無希望,做咩工都做唔店

社交焦慮症會係點架?我有焦慮症

同人一齊既時候會好驚,搞到好難識朋友
同屋企人都有隔mok
成日考慮人地會點諗你、無時無刻都怕出丑
究竟一個人生活荒島咁仲有無意義呢?
如果會遺傳嘅話,有冇考慮唔結婚生仔?

利申:我會,廢時禍害下一代

所以我一定唔會生,識到女朋友先算

不過我食左藥都好抑鬱
Btw 我都食過Sertraline,我覺得副作用係頭暈,作嘔

食左幾個月sertraline覺得無咩改變
前排自殺 都入左去葵涌醫院住
勿相認

不過我食左藥都好抑鬱

食左幾個月sertraline覺得無咩改變
前排自殺 都入左去葵涌醫院住
勿相認

我都係前排入過葵涌醫院住喎
你男定女?
巴打睇公立定私家?
我睇公立,抑鬱+幻聽,食緊Q仔 200mg,Venlafaxine 150mg同Propranolol Hcl 10mg。食venlafaxine之前食Lexapro,我覺得效果好啲諗著下次覆診轉番。公立醫院啲藥副作用好勁,個人好冇精神好快攰,唔知私家啲藥會唔會靚啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞