召集所有精神病情緒病患者

1001 回覆
41 Like 7 Dislike
抑鬱
情緒受控但係夜晚會訓得唔好

我情緒差但係夜晚訓得到
不過成日半夜扎醒
抑鬱+躁狂+暴力傾向+成日想自殺
但大部分時間我都好正面 一到夜晚就心情低落 好容易嬲 會對屋企人發脾氣 做D好偏激既行為
其實係咪有雙重人格 我覺得自己發病既時候好恐怖 完全唔似自己 有無人明...
好驚有一日會失控傷害到自己同身邊既人
呢排發生咗好多事 好唔開心 搞到有少少抑鬱 一聽到少少大聲/嘈嘅嘢就好唔鍾意 好嬲
之前失戀個排有過厭食 輕咗勁多 宜家又嚟料

我都係一聽到嘈嘅聲就好燥底
尤其啲人講緊是非
真係想叫佢地收聲

我都係!一大班人好嘈既時候
我就好躁,我會口up up屌鳩佢地
Or 望住一個位口upup
抑鬱+躁狂+暴力傾向+成日想自殺
但大部分時間我都好正面 一到夜晚就心情低落 好容易嬲 會對屋企人發脾氣 做D好偏激既行為
其實係咪有雙重人格 我覺得自己發病既時候好恐怖 完全唔似自己 有無人明...
好驚有一日會失控傷害到自己同身邊既人

偏激既行為係咩行為?
躁狂時個人係咪好high ?
有幾恐怖?
呢排發生咗好多事 好唔開心 搞到有少少抑鬱 一聽到少少大聲/嘈嘅嘢就好唔鍾意 好嬲
之前失戀個排有過厭食 輕咗勁多 宜家又嚟料

我都係一聽到嘈嘅聲就好燥底
尤其啲人講緊是非
真係想叫佢地收聲

我都係!一大班人好嘈既時候
我就好躁,我會口up up屌鳩佢地
Or 望住一個位口upup

我又未去到口upup
但我試過燥到好凶狠咁怒睥人
睥完之後完全唔知自己點解會咁做
我平時係笑面迎人

Effexor 巴打抑鬱定焦慮?

兩樣都有
食過高啲劑量試過做傻事轉翻呢個劑量
...

兩樣都有

做傻事?係overdose ?

兩樣都有

啪過一堆安眠藥冇死到
醫生而家唔肯比安眠藥我

兩樣都有

啪過一堆安眠藥冇死到
醫生而家唔肯比安眠藥我

Od 無捉你入院?

兩樣都有

啪過一堆安眠藥冇死到
醫生而家唔肯比安眠藥我

Od 無捉你入院?

我好彩掛
而家成日唔記得食
有咩方法提自己食
個個都喺度笑我,話鳩我
以為我唔出聲就好好恰
好想死
我病左無耐
就得出 死可以鬆一口氣 既諗法
你地會唔會咁
覺得自己有精神病應該去邊求助
有冇d網上支援服務?
讀書時臨瞓成日有幻覺 五感都有 又日日被鬼紮 情緒又波動 持續近一年 社工轉介去精神科睇精神分裂 無去睇到 之後自己好返
精神病只係弱者嘅代名詞

我病左無耐
就得出 死可以鬆一口氣 既諗法
你地會唔會咁

抑鬱症患者表示無時無刻都有呢個諗法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞