《徘徊在似直又攣之間》

550 回覆
120 Like 14 Dislike
straight
「我都搵得你兩個耐啦,喺日本嗰陣,你兩個趁我主持緊婚禮,就偷我啲嘢嚟玩?你地快啲還返支槍同子彈俾我,如果唔係我就打到你兩個魂飛魄散。」白髮鬼佬由日文轉左講中文。

聽到要俾人打到魂飛魄散,鐵男立即還返支槍俾物主,舞子就交還幾粒子彈。

「你兩個肯定亂咁射啦?射到得返兩粒『同志之光,同四粒『直陽之光』。」白髮鬼佬收埋支槍,數數手上嘅子彈。

「對唔住呀,我地只係一時貪玩,唔好打到我地魂飛魄散呀。」舞子致歉。

「我講下你地又信,我係愛神唔係茅山術士,我唔會傷害你地。」

「你係愛神邱比特?」我問。

「係呀。」邱比特由上而下打量我全身,當佢望到我下體時,佢話:「你體內竟然有兩道光?」

「係呀,我俾呢兩道光搞到一時直一時攣。」

「我見呢兩道光依家黐埋左一齊,佢地互相吸取緊大家嘅能量,你以後性取向轉換嘅次數會越來越頻密。你以前可能一日轉一次,以後可能變到會十分鐘或者五分鐘就轉一次。」

「下,唔係掛?咁我點算呀?」

「無架啦,依家你兩道光喺你陰囊嗰度,唯一辦法就係割左佢,咁兩道光就可以從你體內脫離出。」

「咪玩啦,你係神嚟架,你仲有無其他辦法架?」

「我發明呢兩道光係幫啲想由直變攣或者想由攣變直嘅人改變性向,道光一射入去就會永遠留喺體內,我都拎唔返出嚟。」

「乜真係有人想變基佬咩?」鐵男問。

「大把啦,好多人溝唔到女想轉基,玩女玩到厭嗰啲又想轉基,有啲人明明係基但驚屋企人接受唔到,佢地就會嚟求我將佢地變返直。」邱比特解釋。

「唉,邱比特先生,你再諗下辦法啦。我唔想以後都係一時變基佬一時變直男呀,再係咁落去我遲早會精神分裂架!」

「見你咁慘,咁我返去再幫你諗下辦法啦。」

「你一定要幫我呀!」

「得啦,唔同你講住,我仲要去荷蘭主持一個婚禮,係咁先。」邱比特「噠」一聲啪一啪手指,眨下眼就消失左,留低一片白色羽毛慢慢飄落。

荷蘭?唔通佢要去Sam同佢老公Dickson嘅婚禮?
「Dickson,夠鐘啦,快啲上酒店房屌新娘子啦。」鐵男一副急不及待嘅表情。

「你洗唔洗咁猴急呀?」

「快啲行啦。」

「頂,你唔好跟埋嚟啦,你真係好鬼煩呀…」

我上到阿威間總統套房,阿威揸住支紅酒,除曬衫行過嚟,佢拉我入房。佢全身酒氣而且醉到有啲迷迷糊糊,我諗佢今日實在太開心飲左好多酒。

Kelly著左全套婚紗坐喺床上等緊我插佢。

「Dickson,快啲開始啦,我已經硬曬等睇你屌Kelly呀。」阿威醉到企到企唔穩,我伸手扶佢一把,唔小心掂到佢嗰六舊腹肌。

佢啲肌肉好實淨,我忍唔住摸左幾下,跟住我都硬左。

我扶佢到床隔離張梳化坐低,佢塊面紅卜卜,好可愛。

「Dickson,快啲啦,快啲過屌Kelly啦。」

我依家係係基佬模式,對住女人根本硬唔起,而Kelly見到阿威咁醉,佢都想揸流攤。

Kelly除左我條褲,原本想幫我吹硬,但佢見我已經咁硬,所以求其含兩下就算。

跟住佢問阿威用今次用咩姿勢,阿威含含糊糊地叫我地玩老漢推車。

Kelly跪喺床上,連底褲都無除,佢就叫我扮抽插佢。

我地正面對住阿威,我條腰前前後後咁郁,但賓周完全無掂到Kelly下面。Kelly就發曬姣咁嗌:「啊~~~正啊~~~爽啊~~~Dickson你好大啊~~屌到我好爽啊~~~~」

Kelly嗌到七情上面,佢啲戲真係一流。

阿威望住我地,一邊飲酒,一邊不停chok自己碌鳩,「正呀,呢個畫面我期待左好耐架啦,好正呀。」

「Dickson~~~你好勁啊~~~插到我出曬水~~~屌到我好爽啊~~~~」

唔知係咪飲得太多酒,阿威條賓周越chok越軟,佢成個人越嚟越迷糊,過左無幾耐仲暈低左。

Kelly見阿威醉到不省人事,佢叫我可以收工,唔洗再扮。

「終於可以抖下啦,嗌我到聲都沙曬。」Kelly除左件婚紗,換上便服返去繼續開party。

佢問我一唔一齊,我話轉頭落嚟。

「唉,都無嘢睇嘅。」剛才匿喺角落偷睇嘅鐵男顯得有啲失望,「我都落返去先啦。」

依家間房就剩低我同阿威兩個,佢赤裸全身咁訓喺梳化度,我驚佢凍親,幫佢「cum」返張被。

從側面睇,佢真係好似Sam,我隻手不安分咁摸一摸佢個二頭肌,真係好結實,令人愛不釋手。
好期待佢同威會點🤤
期待Dickson同威嘅BL線
呢刻,我對阿威起左淫念,我有小小想乘人之危,想插佢屎忽,但又驚咁樣會整醒佢。

諗諗下,如果我插細力啲應該無問題嘅。

我打側阿威個身,等佢個屎忽可以對住我。

佢個屎忽好堅挺,又彈手,我揸左幾下,碌賓周就扯到恆曬,好想屌佢屎忽。

我就從銀包拎出一個安全套。

「屌佢…大力啲屌佢…」阿威細細聲咁喺度發開口夢。

我戴左套之後,拎住賓周喺阿威嘅屎眼周圍打圈,想用安全套上面嘅潤滑油濕潤一下,等我插落去嗰陣阿威會無咁痛。

我對準個屎忽窿,好慢好溫柔咁插入去。

「啊~」阿威發出輕吟聲。

我停一停,睇下阿威有無醒,而我碌賓周只係入左一半,跟住我見阿威無乜反應,再慢慢咁插入去。

我呢刻心情又淆底又興奮,我一方面覺得自己好衰,趁阿威飲醉就插佢屎忽,但另一方面我又覺得好爽,因為阿威個屎忽好緊,我一插落去就差啲想射。

我用好緩慢嘅速度抽插,但係插插下阿威突然擰轉身,我以為佢醒左,嚇到即刻拎返碌鳩出嚟。

阿威無醒到,繼續訓,但我個心跳得好快,我好驚被佢發現。

我考慮左陣,改變主意,決定都係用佢隻手幫我打飛機算啦。

我捉住佢隻手,用佢隻手掌包住我碌賓周,然後我就上下咁chok。

佢手掌嘅肉好厚實,chok到我好爽,我拉開張被,諗住將啲精液射落去佢個42吋胸肌度。

但正當我就嚟要射嗰陣,眼前一黑,紫色嘅「直陽之光」閃過眼前。

頂!好掃興!點解唔等我射埋先變返做直男?!

呢刻精壯嘅阿威對我已經失去左吸引力。

我幫佢「cum」返張被,行返出間房。

一諗到頭先邱比特話我以後可能每隔五分鐘轉一次性向,我就好惆悵。

遲啲我諗我會失去埋愛嘅能力。假設我鐘意左一個女人,我五分鐘前鐘意緊佢,但五分鐘後我就會對佢失去興趣,又過左五分鐘我又好似鐘意返佢。

咁我對佢嘅愛永遠就唔會超過五分鐘。

以後我可能要同兩個人結婚,一個男人一個女人,我每隔五分鐘輪流咁同兩個人談情或者做愛。

咁我到時真係會精神分裂。
直男大大刀LM
咩叫直男大大刀..
呢刻精壯嘅阿威對我已經失去左吸引力

呢句好似怪怪地
幾時先到圓圓呀~好期待
力。。。
好好睇
我返落去露台飲酒,黃昏嘅景色好靚,晚霞染紅整片藍天,夕陽倚在山腰上,散發著柔和光輝。

「咦?頭先唔見你嘅?你去撚左邊呀?」圓圓突然行過嚟問我。

「無,周圍行下咁囖。」

「你望住個天望到入曬神,你諗緊嘢呀?」

「唔係呀。頭先我見到有好多仔圍住你wor,你有無睇中邊個公子哥兒呀?」

「無,無一個我睇得上眼。」

「入面好多個都係名流紳士,有錢有地位,仲有幾個生得唔差添,咁你都睇唔上眼?你都好高要求姐?」

「佢地好多個條件都好好,但我就係唔鐘意。」

「你份人咁奇怪嘅,人地條件好你都唔鐘意?」

「我唔係奇怪,我只係知道自己鐘意啲乜嘢,唔鐘意啲乜嘢。」圓圓望我一眼。

我轉移目光,迴避佢嘅眼神。

呢個時候,Kelly行出嚟露台,「原來你兩個匿埋左喺度,快啲過嚟同我飲杯啦!」

Kelly、我、圓圓同Linda坐埋一齊飲酒。Kelly一邊飲,一邊講自己嫁到個有錢老公有幾咁開心。

見佢笑得咁燦爛,佢唔洗佢講我地都知佢有幾興奮幾開心。

阿威又有錢又靚仔,Kelly能夠嫁俾佢,真係幾生修來嘅福氣。

完左婚禮,完左party,我地喺愛丁堡留多一日,之後就返左香港。

兩隻小鬼問我點解唔留耐啲,我話我都想留耐啲但無奈要返工,部門主管明哥見我請左幾日假就已經俾說話我聽。

而我越嚟越發覺自己唔適合呢份工,做左咁耐我一個客都搵唔到,手頭上嘅客全部都係圓圓彈俾我,如果唔係圓圓仗義幫忙,我應該一早就被人炒左。

依家明哥禁止圓圓俾客我,佢要我靠自己出去搵客。

呢兩日,我幾乎用盡辦法咁周圍搲客,但都係一無所獲。

我開始有啲心灰意冷,收工後自己一個嚟到一間茶餐廳食晚飯,餐廳嘅電視播緊新聞,好似講早幾日荷蘭一間教堂發生大火,多人受傷,一人死亡。

我一邊食飯,一邊同個客傾電話,無乜留意電視嘅新聞。

我講左一大輪,個客都係話要考慮下,最後仲cut左我線。

唉,真係搵食艱難。

第日返到公司,明哥對我連珠炮發,屌鳩我正廢柴。

「Dickson,你真係廢柴嚟,做左咁耐你都搵唔到一個客返嚟,你有無搞錯呀?你個腦裝屎架?」

「明哥,對唔住。」

「你正一廢柴嚟,我真係未見一個好似你咁廢嘅人,你俾多兩日時間你,如果你再開唔到單,我就要你執包袱走人!」

「明哥,你講夠未呀?你把口咁臭,你啱啱食完屎呀?」圓圓行過嚟對明哥講。

「圓圓,你再串多句我就炒埋你!」

「炒咪炒囖,你估我好恨做呀?」

「哈哈,圓圓佢講笑架渣,明哥,你信我,呢兩日我一定會開到單!」

「呵!」明哥對住我好輕蔑咁笑左一聲,跟住就行開左。

「Dickson,啱啱有兩個客搵我,不如我俾一個你?」圓圓問。

「唔洗啦,我自己搞得掂。」

「加油,我知你得架!」

基本上我已經疊埋心水等被人炒,我覺得自己真係無乜天分做呢行。

收工之後,我帶著疲倦嘅心同身軀返到屋企樓下,見到Sam嘅老公Dickson喺度等我。

佢左手同又右腳包曬蹦帶,好似受左重傷咁。

「Hello,你有無時間講兩句?」佢聲音沙啞,神色黯然。

我心諗點解佢會無端端嚟搵我嘅?

我同佢嚟到附近一間咖啡店,我留意到佢個黑眼圈好大,雙眼佈滿紅筋,好似好多日都無訓過覺咁。
一次過追哂 睇到一半已經好唔開心
覺得sam同主角都好慘呀
加速啪啪啪
第一次見到人留言話睇呢個故睇到唔開心
唔知點解我睇故仔好容易投入
覺得主角同sam因為惡作劇而分開
sam仲要一度濫交
就好唔開心
主角人生仲要錯亂哂

可能我唔適合睇呢啲故不過都想睇落去
文呢
幸福賓周
圓圓真係好好
Sam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞