《徘徊在似直又攣之間》

550 回覆
120 Like 14 Dislike
我同舞子陪鐵男嚟到塔門搵佢年少時嘅女神Anna。

但我地搵勻全個島,咩嘢都搵唔到。

鐵男好失落。

見到佢咁樣,我開始相信佢講嘅故事係真嘅。

而我並唔鼓勵鐵男繼續搵,畢竟都過左咁多年,幾靚女嘅女人都會變做阿嬸,甚至阿婆,我驚鐵男見到年少時嘅女神變左個阿婆會嚇到鳩縮。

傍晚時分,我地搭船出返市區之後,我按照約定嚟到Kelly依家同未婚夫嘅別墅。

陣間我就要喺Kelly未婚夫面前同Kelly扑嘢。

今日我全日都係直男模式,我諗陣間面對住Kelly,我應該硬得起。

「叮噹—」我嚟到門口,啱啱按下門鐘,雙眼一黑,然後一道粉紅光掠過眼前。

粉紅光代表「同志之光」,姐係我無啦啦又變返做基佬。

咁就慘啦,陣間對住Kelly肯定硬唔起啦。

呢鋪點算好呢?

一名管家出門口嚟迎接我。

我咁大個仔都係第一次見識到咁靚咁豪華嘅別墅。

管家帶我嚟到主人房。

我行入房,Kelly同佢未婚夫好熱情咁迎接我。

Kelly著住一件紫色lace情趣內衣,加對黑色吊帶絲襪,全身散發出誘人氣息。

但係,Kelly並唔係呢間房最正嗰個。

因為佢個未婚夫更加正。

仆你個街!Kelly個未婚夫竟然係一名肌肉型男。佢行過嚟我面前,而佢全身淨係著左一條三角底褲。

佢大約米八高,膊頭好橫,手瓜起展,仲有42吋胸肌同六舊腹肌,最重要係佢個屎忽好堅挺。

呢個身材我俾佢一百分,而佢個樣似羅仲謙,側面睇仲有啲似Sam,我就俾八十分。

我望佢幾眼就已經硬撚曬。

「Hello,我係Kelly個未婚夫,我叫阿威。」

我成個人硬曬肽,個心怦怦跳,「Hi…我叫Dickson。」
加甜pls
「聽講你同Kelly係中學同學,仲係好好嘅朋友,係咪呀?」

我掛住望阿威對42吋胸肌,完全無聽佢講咩。

「Dickson,你做乜呆曬嘅?」Kelly問我。

「Sorry,我頭先走左神,阿威,你講咩話?」

「我問你係咪Kelly佢由中學識到依家嘅好朋友?」

「係呀!阿威,你幾歲呀?」

「二十七歲。」

「咁你以前讀邊間中學?喺邊度返工?平時鐘意做啲咩?」我一口氣追問,阿威好似被我嚇親。

Kelly喺旁邊乾咳兩聲,「威哥,你快啲坐低啦,我同Dickson準備要扑嘢拉。」

阿威坐喺床隔離張梳化度,而Kelly就拉我上張床。

我忍唔住係咁偷望阿威。

Kelly除左我條褲,幫我含撚,而我腦海幻想緊嘅係阿威幫我含撚。

阿威留意到我係咁偷望佢,好似都感受到一絲異樣。

但無辦法,對於呢刻處於基佬模式嘅我嚟講,阿威對42吋胸肌正過Kelly對34c好多好多。

我好想一邊揸阿威對波,一邊後入佢。

Kelly幫我吹左一輪,然後主動咁揸住我碌鳩,慢慢咁插入佢個閪度。

阿威呢個時候除左條褲,望住我地兩個自己喺度打飛機。

諗唔到阿威條賓周都唔細,我真係好想屌到佢前列腺高潮。

我碌賓周插入去Kelly個閪,好快咁就軟左。對於基佬嚟講,呢個應該係自然反應。

正當Kelly想幫我吹返硬,我又望阿威望到入曬神嘅時候,雙眼再次一黑,紫色嘅「直陽之光」閃現眼前。

幾秒之後,我又由攣變直。

剛才美味可口嘅阿威頓然變得乏味,落力吹奏嘅Kelly變得迷人。
繼續
Kelly用條脷下至上,上至下咁舔我碌賓周,然後又一啖含落我個龜頭度。

「哇,正呀!」阿威好興奮咁chok自己碌鳩。

之後Kelly又用條脷喺我個龜頭上不停打圈,估唔到佢口技都有返咁上下。

「Dickson,屌爆佢個嘴!」阿威同我講。

「Dickson,你聽到啦,快啲屌爆我個嘴啦。」

我聽見Kelly咁講,二話不說,當佢個嘴好似屎忽窿同閪咁屌,屌到佢口水猛咁流。

「係咁啦!Dickson,同我出盡力咁屌!」

我見到阿威塊面紅曬,睇嚟佢真係好high。

俾Kelly含完一輪,我又硬返曬,我打算用傳教士姿勢屌佢,但佢突然叫暫停。

佢問阿威:「威哥,你想我用咩姿勢被人屌呀?」

阿威思考左幾秒,「一於龍舟掛鼓啦!」

「好,Dickson,我快啲抱起我啦。」

「唔好啦,龍舟掛鼓,好攰架。」

「你快啲啦!」Kelly催促我。

我坐喺床邊,Kelly坐上嚟我度,我碌鳩插入去佢個閪度,跟住佢攬住我條頸,我慢慢咁抱起佢。

仆街,諗唔到Kelly都幾重。

佢對腳勾住我條腰,而我要出盡奶力先可以令到條腰前後咁郁。

「就係咁啦,呢姿勢無得頂呀!Dickson,出力屌佢啦!」阿威喺旁邊吶喊助威。

我都係第一次被人望住咁扑嘢。Kelly不斷用脷咁舔我耳仔,又喺我耳邊大聲呻吟。

「啊~~爽呀~~Dickson你好勁啊~~插我~~啊~~~大力啲插我啦~~~」

Kelly個閪好濕好暖,我插得好舒服。

「Yeah!Kelly,你再嗌得大聲啲,我依家好high呀!」阿威興奮到企左起身,好快速咁chok自己碌鳩。

「啊~~~啊~~~唔得啦~~我要高潮啦~~~Dickson插快啲啦~~我要高潮啦~~~」

「正呀!Dickson屌得出力啲!唔好俾佢停!」

雖然呢一刻屌緊Kelly嘅雖然係我,但唔知點解,我覺得真正做緊愛嘅係阿威同Kelly。
繼續繼續屌屌屌屌屌
我抱左Kelly一陣,隻手開始有啲攰。

我問Kelly可唔可以換個姿勢,Kelly問返阿威。

阿威回答:「唔得,Keep住呢個pose!唔好俾佢停,繼續屌!我就嚟要射啦!」

於是我保持住龍舟掛鼓呢個姿勢抽插Kelly。佢對34c彈彈波緊貼我個胸膛,我興奮得滯,忍唔住狂錫Kelly條頸。

「啊~~~我唔得啦~~好舒服呀~~~Dickson你好勁啊~~~插到我好爽啊~~~」

「Dickson,you’re so fucking amazing!」阿威興奮到講埋英文,「繼續屌,唔好俾佢停!」

之後我插左大約十分鐘,忍唔住射左。

但阿威仲未射,我就繼續用半軟嘅賓周喺Kelly個窿度插多幾十下,Kelly仍然係嗌到鬼殺咁嘈。

「啊~~爽呀~~Dickson你好勁啊~~~~」而佢叫呢兩下好明顯係假嘅,我甚至懷疑頭先佢嗌到咁大聲都係做戲俾阿威睇。

「嚟啦嚟啦,我要射啦!」阿威督精射到成米高,睇嚟佢呢排忍左好耐。

完事後,我攰到仆街,滿頭大汗,攤喺床上休息。

Kelly都出曬汗,佢入左沖涼房沖涼。

而阿威拎住杯酒坐過嚟我身邊,「Dickson,唔該曬,頭先我真係射得好暢快。」

「阿威,介唔介意我問你一個問題?」

「君子坦蕩蕩,有咩唔怕講。」

「點解你會咁奇怪,鐘意睇人搞你條女嘅?」

「呢層我自己都唔清楚,我自己同女朋友搞嗰陣成日都會硬唔起,但見到第二個男人屌自己條女就好撚硬,而且仲會好撚興奮。」

「咁真係好奇怪,你有無佢搵下啲性治療師,幫你解決呢個問題?」

「無呀,我好享受望住自己條女被人屌嗰種感覺,真係好正。」

「哈哈,有錢人嘅諗法真係零舍唔同。」

我抖左一陣,著返啲衫褲,準備走人。
阿威似俾鬼玩
唔好掛住屌閪喇
阿威係cuck姐,大陸、台灣叫呢種係綠帽奴
遲d洗唔洗比鐵男上物屌佢女神
物=身
呢個問題留待聽日分解
大力推 xd
樓主出post 呀
「Dickson,今次唔該曬,洗唔洗我叫司機車你返去?」

「唔洗啦,我自己搭的士返去得啦。」

我離開阿威棟別墅,一個人嚟到的士站等車。

失驚無神,鐵男同舞子出現喺我後邊。

「點解你兩個喺度架?你地唔係返左屋企咩?」

「無呀,我地頭先見你走得咁急,以為你有咩事,於是跟你過嚟,睇下你搞咩囖。」舞子說。

「呵,點知你走得咁急原來係趕住去扑嘢。」鐵男笑笑口咁講。

「鐵男,你笑得咁猥瑣,唔洗問,你頭先又喺度偷睇我搞嘢啦?」

「係呀。」鐵男坦白承認。

「我頭先想拉佢走架啦,但佢死都唔肯走。」舞子同我講。

「你條友正一鹹濕佬嚟。」

「諗唔到個有錢佬有得屌都唔屌,反而鐘意睇人屌閪,自己就喺一邊打飛機。」

「喂,我見阿威打飛機啲動作有啲似你,你頭先係咪上左佢身?」

「傻架咩你,我上到佢身仲咁白癡自己喺一邊打飛機,一早撲上條女度同你玩3p啦。」

「咁又你好似講到有道理。」

「我地唔可以隨便上人身架。」舞子解釋,「因為人嘅陽氣太重,如果我地夾硬上人身,好容易被陽氣所傷,隨時都會魂飛魄散。」

「舞子講得啱呀,我要上身一早上你身日日落雞竇叫雞啦。」

「總之你條鹹濕佬唔好成日偷睇我同人搞嘢,如果唔係我就搵師傅收服你。」

「得啦。」

「話時話我頭先聽到個阿威個管家都好似都係叫Anna,佢係咪你要嗰個女神?」

「梗係唔係啦!Dickson,你用下你個腦啦,Anna同我一樣係大學生,點會做管家呢啲低賤工作。佢肯定係一個出於污泥而不染嘅專業人士。」
「就算係專業人士,睇怕都退左休啦。」

「Dickson,你快啲睇下?!」舞子忽然指住我下面。

我見到褲浪同時閃緊紫光同粉紅光。

發生咩事?

我行去附近無人嘅橫巷,拉低條褲睇下咩料。

只見春袋嗰兩道紫色嘅『直陽之光』同粉紅色嘅『同志之光』閃得好勁。同時之間,兩道光喺度互相碰撞,撞左一陣跟住黐埋左一齊,好似想融合咁。

「點解兩道光會黐住左嘅?」我問。

舞子掩住眼,搖搖頭話唔知。

鐵男望左望,「我都唔知呀,我估兩道光對得大家耐,日久生情,喺度打茄輪掛。」

「我頂,九唔搭八,答左等於無答。」

之後嗰一個禮拜,我每隔一日就去阿威間別墅。

有時係為左見阿威,有時係為左屌Kelly。

阿威想同Kelly生小朋友,所以每次阿威要射嘅時候,我同佢就會換位,等佢插入去將啲精射入去Kelly個子宮度。

而佢地好快就要去英國舉行婚禮,我地幾個之前應承左做佢地嘅伴郎同伴娘,呢日我同圓圓一齊嚟到禮服店試衫,諗住揀套靚衫出席婚禮。

圓圓穿上一件米色嘅吊帶連身裙,從更衣室行出嚟,問我:「呢件衫點呀?」

「Ok呀,唔錯呀。」

「你認真啲幫下眼啦。」

「大佬呀,你揀左成兩粒鐘都未揀到,我好肚餓呀,我想去食dinner呀。」

「挑,橫掂你都揀好囖,你唔想留喺度咪走先囖。」

「咁又唔得,點都要等埋你嘅。」

「咁咪係囖,快啲幫下眼,俾啲意見啦...」

之後我地喺禮服店逗留多半個鐘,離開時,行出門口嗰陣我地撞到Sam。
Ar Sam結婚
幾時同呀威3p
佢隔離拖住個一男人。

「Sam,好耐無見。」我同佢打招呼。

「好耐無見。」

「你近來好嗎?」

「好。」Sam語氣冷淡。

「呢位係邊個?」

「呢個係我老公。」

Sam隔離個男人主動同我握手,「你好,我係Sam個老公,我叫Dickson,你係咪Sam個朋友呀?」

Dickson?呢個男人又係叫Dickson?

我無視呢個Dickson,直接問Sam:「呢個係你老公?Sam你幾時結左婚架?」

Sam冷笑一聲,「我幾時結婚關你咩事姐?」

「Sam你唔好咁無禮貌啦。我地上個月已經喺澳洲註冊左,下個禮拜去荷蘭搞婚禮,我地今日嚟呢度拎西裝。」Dickson同我講。

「對唔住,呢位Dickson先生,我唔係問你,請你唔好講嘢。Sam,點解你結婚都唔同我講?」我追問。

「我同你又唔係好熟,我結婚洗乜通知你姐!」

「我同你唔熟?」

Sam無視我,「Dickson我地行啦,拎完衫我地仲要過海去拎皮鞋。」

佢講完呢句,連再見都唔講聲就拉佢個老公走入去禮服店。

我望住Sam嘅背影,心頭一陣酸溜溜。

新郎結婚了,另一個新郎卻不是我。

跟住,圓圓拉我去食飯,我全程都苦瓜乾咁嘅面口,而且都無乜胃口。

圓圓就不斷講啲爛gag「tum」我開心,但我笑唔出。
睇黎你都幾飢渴
正喎
係咪會有 : 呀sam + dickson x 2 + 呀威 嘅情節?
4人肉搏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞