《徘徊在似直又攣之間》

550 回覆
120 Like 14 Dislike
「咩事咁大仇口呀?要搵人收我地?」中年大叔揸住部相機,拍下海旁嘅景色。

「你兩條友呢幾日去邊呀?我搵極搵唔你地。」

「我地呢幾日去左海洋公園、山頂、迪士尼、赤柱、灣仔會展…」小妹妹一邊食魚蛋一邊講。

「得啦得啦,你地知唔知Sam依家要同我分手?你兩個快脆啲將我變返一個基佬,如果唔係我就搵師傅收服你地。」

「你要變返做基佬,咁好小事姐,你唔洗咁激動嘅。」中年大叔拎住相機周圍影。

「我依家要你地即刻馬上立刻將我還原變返之前咁!」

「得啦,今晚你訓教嗰陣,我地入你個夢,然後射啲『同志之光』俾你,咁你就可以做返個基佬啦。」

「好,你地話架,我依家就返去訓教,你地今晚記得過嚟入我嘅夢!」

「得啦得啦。」小妹妹津津有味咁食緊魚蛋。

「你地兩個知我住邊架啦?你地今晚記得嚟呀!」

「得啦,你好長氣呀,我地知架啦。」中年大叔顯得有啲不耐煩。

「你地如果甩底,我就搵茅山師傅收服你地。」

「知啦,長氣!」二人齊聲講。

我返到屋企,見到自己啲嘢被人「dum」曬落街,就連屋企嘅門鎖都換埋。

「Sam,你開門啦,你聽我解釋啦!」我大力拍門。

「你走啦!你以後都唔想見到你呀!」

「你趕左我走,咁我今晚訓邊呀?」

「哼!你咪去你條新仔度訓囖,總之我以後都唔想見到你!你再唔走我就叫看更嚟趕你走!」

「你唔好咁啦,你聽我講,我無鐘意左第二個呀,我只係...」我仲未講完,兩個屋苑保安強行拉我走。

就係咁,我就變左一個無家可歸嘅人。好彩嘅係,Linda願意收留我。

Linda自己一個人住喺一間五百呎嘅私人住宅。

佢年紀輕輕就買到一層私樓,靠嘅唔係屋企人,而係自己嘅實力。

佢雖然同我同齡,大家都係24歲,但佢已經係一間銀行做到管理級嘅位置,年薪超過八十萬,一個人輕輕鬆鬆就可以供到一層私樓單位。

佢間屋有兩間房,我今晚就喺客房度訓。

訓教前,我好擔心嗰兩隻小鬼唔識路嚟呢度入我嘅夢,結果,佢地真係無出現。

第二朝我返到公司,人事部同事就出左張解僱信俾我,佢話Sam要炒我,命令我立即執包袱走人。

我想搵佢理論,但佢匿埋喺經理室唔肯見我。

我依家人又無,工又無,名副其實變左個雙失青年。

文呢
我執曬自己嘅私人物品,拎住個箱行出公司門口。

一出門口,就見到中年大叔同小妹妹呢兩隻小鬼出現喺面前。

中年大叔拎住張地圖問我,「喂,你知唔知呢個破邊洲點去呀?」

「破咩邊洲,你兩個嚟得啱啦,依家即刻跟我返去,等我訓教嗰陣,你地入我夢然後將我變返做基佬。」

小妹妹抱住個熊貓公仔,食住雪糕講:「你琴晚去左邊呀?你搬左屋咩,我地搵你唔到嘅。」

「唔好提啦,Sam要同我分手,我俾佢趕走左,仲炒左我,我依家咩都無曬。一日最衰都係你地兩個,你地快啲將我變返原狀!」

街上經過嘅人好奇咁望過嚟,佢地見到我喺度對住空氣講,覺得十分奇怪。

「得啦,今晚咪幫你拗返攣囖,咁你知唔知呢個破邊洲點去姐?」

「唔好等今晚啦,就依家啦。」

「帶我地去破邊洲先啦,聽講嗰度啲風景好靚,去完返嚟咪幫你囖,再加上依家係朝早十點幾,日光日白你都訓唔著架啦。」

「頂,破邊洲我都唔知點去,我幫你地上網查下啦。」

「查完順便帶我地去啦,反正你都被人炒左,都唔洗返工。」

「都好,我可以睇住你地兩個,費事你地亂咁走唔知走去邊。」

「咁就最好啦,舞子,你食埋個雪糕我地就出發啦。」中年大叔對小妹妹講。

「舞子?呢個小妹妹叫舞子?咁你呢,大叔你叫咩名呀?」

「我叫長島鐵男,你可以叫我鐵男。」

我用手機查左一陣,「搵到啦,我知點去啦。」

「咁事不宜遲,拿拿臨帶我地去啦。」

於是乎,我就帶鐵男同舞子去破邊洲觀光。

我同佢地又搭車又搭船,山長水遠終於嚟到左破邊洲。

今日天氣非常好,萬里無雲,陽光明媚,兩隻小鬼沿途不斷咁影相留念。

我陪佢地行左咁遠水路,行到我腳都軟埋。

「喂,你兩個等埋啦,我好攰呀,要休息一下。」我停落嚟飲啖水休息。

鐵男「飄」埋黎講:「乜你咁渣架,行幾步路就索曬氣。」

「你見唔到我拎住箱野架咩,我邊似你地咁好唔洗用腳行,可以飄喺半空走。」

「你想飄係半空?我可以幫你呀。」

鐵男吹一口氣,兩秒之後,我個人就慢慢升高,一直升上去大約二十米嘅半空中。

「頂,我畏高架,你快啲放我落嚟。」

周圍嘅人見到我升到咁高,全都駐足觀望。
好撚正個故
痴線故
Thx
「乜你咁無用架。」鐵男飄上半空,將我拉返落嚟。

我慢慢落返地面。

「休息完未呀?休息完我地就繼續行啦,舞子喺前面等緊我地。」

「行啦行啦,怕左你地兩個。」

我陪佢地玩足一日,精力幾乎透支,攰到仆街。

到左夜晚,食完飯我帶埋佢地返Linda間屋。

打開門,我見到Linda同一個陌生男人坐喺梳發上把酒談心。

「Dickson,你返嚟啦,同你介紹,呢個係John,佢係我大學嗰時嘅師兄。」

「Hello,John。」

John雙目露出充滿敵意嘅眼神,「Linda,呢位唔通係你嘅男朋友?」

「唔係,佢係我朋友黎。」

「我去沖涼先,唔阻你地傾計。」跟住我就拎衫入浴室沖涼。

行左成日身水身汗終於可以沖個靚涼。

我沖沖下,沖到一半嗰陣,舞子突然飄入黎。

「哇,頂你個肺,想嚇死人咩。你咁細個就裝人沖涼?快啲出返去啦!」

「你先細個,我做鬼耐過你做人。」

「你入嚟左咩呀?」我用毛巾遮住身體。

「你快啲去救你個朋友啦,佢杯酒被人落左催情藥呀,依家John抬左佢入房準備想迷姦佢呀。」

「唔係掛,咁猖狂?」

我即刻換返衫,衝入去Linda間房睇下發生咩事。

一入到去就見到John剝緊Linda啲衫。

「喂,你入嚟做乜呀?」John驚慌失色。

「啊~~好熱啊~~我個身點解咁熱嘅?」Linda面色潮紅,攤喺床上不斷自摸。

「你條仆街係咪喺酒入面落左藥?你係咪想強姦Linda?」

「你…你都癡線嘅…佢…佢自己發姣想俾我屌…」

「樽催情藥喺佢個褲袋度。」舞子喺我耳邊細聲講。

我上前捉住佢,伸手巢佢褲袋。

「喂,你做咩呀!」John拼命反抗。

「呢支咩嚟架?」我喺佢右邊褲袋搵到一樽透明液體。

「唔關我事,呢支野唔係我嘅。」

「你條死淫蟲,竟然落藥?」

「仆街你個街,都話唔關我事囖!」John雙手推我落地,然後衝出間房。

「你條淫蟲唔好走呀!」

當我正要追出去嘅時候,Linda撲上嚟,用條脷不停舔我條頸,「唔好走呀,我依家好想要呀。」

「Linda唔好咁啦,你清醒下啦…」

Linda一下錫埋嚟,伸條脷入我把口。

呢次係我第一次同女仔kiss,我碌賓周極速充血,扯到恆曬。

佢條脷不停喺我條脷度打圈,而我隻手好自然咁摸落佢個「妹妹」度。

「啊~~~我好舒服呀~~」Linda發出誘人嘅呻吟聲。

呢一刻理性同我講我唔可以同Linda搞野,但慾火焚身嘅我難以保持理性。我推Linda返上床,一邊奶佢粒Lin,一邊用手指撩佢嘅小穴。

我從來都未同女人扑過野,但我好駕輕就熟咁愛撫同挑逗對方。

唔通男人天生就識得同女人扑野?

Linda下面氾濫成災,而我碌野早就一柱擎天。

我「mak」開Linda對44吋長腿,慢慢將碌鳩插入佢嘅神秘洞穴。

「啊~~~~~」Linda咬曬唇,雙手扯起兩邊嘅床單。

我依家先知原來屌閪係咁爽架。

我將Linda兩條長腿搭喺我膊頭度,將碌鳩隊到最入,然後出盡力咁抽插。

「啊~~插我啦~~唔好停~用盡力插我啦~」平日斯斯文文嘅Linda喺催情藥嘅藥效之下,變得狂放和淫蕩。

我碌鳩喺佢緊窄又濕潤嘅陰道中出出入入,入入出出,我從來都無諗過原來屌閪嘅感覺係如此美妙。

大約抽插左八、九分鐘,我實在忍唔住,要射啦。我掹返出碌賓周,將濃濃嘅精液射喺佢白滑嘅小腹上。

完事後,我趴喺床上喘氣。
Push
Pushhhhhh 快啲出呀
樓主快啲出文,如果唔係就要屌你個屎忽啦
屌過女屌唔返仔啦
CLS

落藥嘅係鐵男(鬼)
樓主個屎忽係咪俾John 屌緊?仲唔出文
多謝樓上巴/絲打留言推po
「頂,有無搞錯呀,咁快就搞完啦?」

我聽到鐵男把聲,我抬高頭,見到條友浮喺半空,仲拎左碌鳩出嚟打飛機。

「癡線,你個死日本鬼咁變態,竟然偷睇人扑野!」

「無得屌望下都好呀,啲催情藥藥效仲未過,你快啲搞多劑先啦。」

「喂,你條友有啲可疑,啲藥係咪你落既?」

「梗係唔係啦,我落藥托咩,我又無得屌。」

「唔係你就最好啦。」

我抹乾淨Linda肚皮上嘅精液,跟住幫佢著返衫。

「搞錯呀,乜你咁渣架,搞得嗰一次。」鐵男一臉不爽。

「返出去啦鹹濕鬼,你自己對住塊鏡打飛機啦。」

過左一陣,催情藥藥力過左,Linda亦都訓著左。

呢刻嘅我感到有啲愧疚,我竟然背住Sam同左自己嘅好朋友上床,我覺得自己好下流好污穢。

我返入去自己間房,打開手機睇下Sam有無覆我message。

今日我send左二十幾個message俾佢,但佢一個都無回覆,而且全都係灰色tick,我諗佢已經block左我。

我攤喺床上,望住個天花板歎氣。

「點呀,係咪回味緊頭先嗰場性愛呀?我都話左架啦,屌閪好爽架。」鐵男飄入房。

「有幾爽呀?」舞子問。

「你呢啲小妹妹唔好問咁多。」

「我雖然身體仲係細路,但係思想已經好成熟架啦。」

「幾成熟咪又係細路仔一個。」

「唉—」我歎一口氣。

「唉咩姐,話時話,屌過閪之後,你有無改變主意?今晚仲洗唔洗我地兩個入你個夢將你變返做基佬呀?」鐵男問。

「廢話,梗係要啦!雖然屌閪好舒服,但同Sam扑野嗰陣,我地係靈與慾既結合,只有咁先能夠達至精神同肉體上嘅高潮。」

「你條友真係gay得幾勻循。」

「總之你兩個搞掂佢,我聽日訓醒要變返個基佬。」

「咁你快啲訓啦,洗唔洗我唱歌『tum』你訓呀?」舞子問。

「唱歌?」

「我識唱日本嘅搖籃曲。」

舞子喺我身邊唱起日本嘅搖籃曲,喺佢空靈嘅歌聲之下,我慢慢咁進入了夢鄉。

我夢見自己同Sam喺公園玩蕩千秋,Sam坐喺板凳上面,而我負責喺後面推。

我地兩個玩得好開心,但我推推下,突然間,喺千秋上面嘅Sam幻化成一堆泡沫,消失唔見左。

公園忽然間只剩下我一個人,我感到好失落。一陣強烈嘅孤獨感湧上心頭。

幾分鐘之後,鐵男同舞子慢慢行過嚟我面前。

舞子遞俾鐵男一粒子彈,鐵男入左彈,跟住拎支槍對住我,對我講:「我陣間就將『同志之光』射去你下體,你諗清楚真係要拗返攣?」

「係,我諗得好清楚!」

「你準備好,我就射啦。」

「準備好啦,射過嚟啦!」我挺直胸膛,等待「同志之光」射入我體內。

「三、二、一,發射。」

一團粉紅光線射埋嚟我碌賓周度,一陣清涼嘅感覺從下體散發到全身。

我打左幾個冷震,跟住慢慢咁睜開眼。

訓醒之後,我第一時間開套gay片睇下,測試下自己拗返攣未。

望住兩條外國男優喺到互相格劍,我碌賓周慢慢咁變大、變粗、變硬。

「Yes!」我興奮得大叫,「我終於變返做基佬啦!」
我要立刻將呢個好消息講俾Sam知。

我拿拿臨行入洗手間刷牙洗臉,而Linda呢個時候咁啱晨運返嚟,佢問我:「Dickson,琴日John佢做左咩嚟呀?今朝我收到佢WhatsApp,佢係咁講對唔住,又叫我唔好報警,到底發生左咩事呀?」

「你唔記得左琴晚啲嘢?」

「我淨記得我琴晚我同John飲完紅酒,突然覺得好眼訓,跟住就訓著左,之後發生過咩事我就唔記得曬啦。不過今朝起身發覺個小腹有啲癡立立嘅感覺,唔知係咪掂到啲咩污糟嘢。」

「呢層就…我都唔係好清楚...你自己問返佢啦。」

「我問左啦,但佢唔肯講,淨係識講對唔住同叫我唔好報警,神神化化咁,都唔知咩事。」

「咁你試下約佢出嚟,問清楚佢囖。」

「我有text佢叫佢出嚟講清楚咩事,但佢跟住就無覆我,仲好似仲block左我添。」

「咁你有無貴重嘢唔見左,又或者身體有無覺得有咩唔妥咁呀?」

「無呀。」

「既然你無穿無爛又無唔見錢,咁由得佢,唔好再追究啦。」

「我都唔知發生咩事,都唔知追究啲咩嘢。」

「係囖,唔講住啦,我趕住出門口呀。」

我換好衫出門,飛的去到Sam屋企。

今日係禮拜日,Sam唔洗返工,呢個時候佢應該仲訓緊覺。

變返基佬嘅我已經急不及待想餵我碌腸仔俾佢當早餐。

「叮噹—叮噹—叮噹—」我狂按門鐘。

隔左陣,半夢半醒嘅Sam打開門。

佢一見我就想即刻閂返度門,但我用力推開門,跟住二話不說就同Sam攬埋一舊。

我發狂般擁吻Sam,並用我條柔軟嘅舌頭塞住佢把口唔俾佢講嘢,等佢好好感受我熾熱嘅愛。

開頭佢想推開我,但我地舌戰左一輪之後,佢被我嘅吻深深咁融化左。

Sam已經被我搞到慾火焚身,佢主動拉低我條褲,跪喺地上含我碌鳩。

佢未含之前,我就已經硬得仆街,再俾佢含一含我都差啲走火。

睇嚟佢有苦練過自己嘅口技。

「Sam,你把口好得,含到我好想射。」

「咁你盡情口爆我啦。」

「唔得,我啲精液要填滿你緊窄嘅屎忽窿。」

我剝左佢條褲,推佢落左梳化度,我要用狗仔式屌爆佢。

我對準佢個屎忽窿,將我鋼鐵般硬嘅賓周慢慢咁隊落去。

「啊~~~Dickson主人~~~你快啲大大力咁抽插我啦~~~」

呢種靈與慾嘅結合,實在太爽啦!
完嗱?
未,食完飯再更
痴撚線故仔
我出盡力咁抽插,但插到中途,忽然眼前一黑,休克左三秒。

跟住一道紫光劃過眼前,跟住我回過神來,見到自己屌緊男人屎忽,即刻鳩都縮埋。

「繼續啦,唔好停,繼續插我啦…」

我猛chok碌鳩,但點樣chok都起唔返機。

仆街,咩事呀,點解又軟左?快啲硬啦,仆街!

「唔緊要,我幫你含返硬佢。」Sam想含我碌鳩,但我下意識咁連忙退後幾步。

「唔好過嚟!」

仆街,點解會咁架?我明明變返做基佬,點解突然又咁抗拒同男人搞嘢?

「Dickson,你無野呀嘛?」

「我諗我唔得,對唔住。」

「你係咪喺度玩我?」

「Sam,對唔住,我都唔知點解會咁,我做唔落去。」

「你自己硬唔到,等我嚟幫你!」

Sam一手捉住我碌賓周,起勢咁chok,佢chok得好大力,搞到我好痛。

我一嘢推開佢,「唔好搞我!」

「好!咁你走呀!你個衰人,快啲同我走!我以後都唔想見到你呀!」

我著返衫,轉身離開。走嗰陣我聽到Sam喺度偷泣。

係我嘅錯,係我令到佢再次失望。

但奇怪嘅係,我頭先睇基片、同Sam做前戲嗰陣我係硬得起,但點解中途又軟左變得咁抗拒男人,究竟邊度出左問題。

我好苦惱,嚟到尖沙嘴海旁,望住個海發愁。

「咦,點解你喺度嘅?呢個時候你唔係應該同緊你個男朋友翻雲覆雨架咩?」鐵男行過嚟問。

「點解你地兩個又會喺度嘅?」

「無呀,我地見無咩做咪周圍嚟行下囖,點知見到你喺度。」鐵男答。

「頂,唔好提啦,你兩個又話幫我拗返直,點知都唔得嘅!」

「無理由架,我地明明射左啲『同志之光』喺你條嘢度,你應該變返基佬先係架。」

「我開頭同Sam仲搞得好地地,但係突然間我雙眼一黑,跟住見到一陣紫光。恢復意識之後,我見到自己碌鳩插緊男人屎忽,就嚇到鳩縮。」

「咁奇怪?姐係你依家又變返做直男?」

「我估係啦。」

「無可能架?你中左『同志之光』,應該變返基佬先係架。」

呢個時候,我身旁嘅舞子突然指住我下身,「你下面…你下面…好似有兩道光喺度閃下閃下。」。

我低頭一睇,見到兩道紫色同粉紅色嘅光輪流喺我褲浪度閃閃下。

我拿拿臨入公廁除左條褲睇下咩事。

我見到自己左邊春袋閃緊紫光,右邊春袋就閃緊粉紅光。
「我知點解啦!」鐵男出現喺我身後,「依家你體內同時有兩道光,一道係『直陽之光,另一道係『同志之光』,呢兩道光輪流影響緊你嘅性傾向。當『直陽之光』嘅能量較強嗰陣你就係直,相反,當『同志之光』嘅能量較強嗰陣,你就係攣。」

「唔係掛,咁搞笑?咁兩道光幾時強,幾時弱呀?」

「咁呢層我就唔知啦。」

「你唔知?你玩野呀?呢兩道光係你射架。」

「係就係我射,但細細聲話你聽,其實嗰支槍同子彈唔係我地架,我地係從愛神邱比特嗰度偷返嚟。」

「偷返嚟?」

「係呀,我地貪得意先偷嚟玩下,實際支槍點用我地都唔係咁清楚。」

「咁我依家點算呀?」

「好簡單姐,直嗰陣屌女人,攣嗰陣就屌男人。」

「頂,咁你有無方法逼走我體內嘅『直陽之光』?」

「我都唔知呀,你試下屙屎睇下屙唔屙到佢出嚟?」

「我屙你個頭啦!」

「打飛機可能得,或者你可以射佢出嚟。」

「萬一射走左『同志之光』,咁點算?」

「唔洗驚,『同志之光』我地仲有兩粒子彈,你射走左,我地咪入夢幫你射返入去囖。」

「咁我咪又變返一時攣一時直?」

「咁都無計啦。」

「頂,我呢次真係俾你兩個玩死。」

如是者,過左一個禮拜,我仲未搵到工,戶口嘅錢又洗得七七八八。Sam我又唔敢搵,仲有兩道光喺我身體入面互相交戰,令到我一時係基佬,一時又係直男。

係直男嗰陣,喺街見到靚女會望幾眼,但忽然間會雙眼一黑,然後一道粉紅光閃過眼前,我又變返做基佬,轉過頭去望仔。

之後,我經Kelly轉介去搵一個性治療師幫手。

個治療師話我係性取向認知障礙,要解決呢個問題就要多啲同人做愛,不論男女咁做,做得多就會慢慢搵到自己真正嘅性向。

我心諗佢都白癡嘅,我唔係唔知自己鐘意男人定女人,我只係判斷唔到自己幾時鐘意男人,幾時鐘意女人。

個性治療師我搵左一次就無再搵。

而圓圓聽講我最近失業,於是佢就介紹左我去佢間公司度做。

圓圓係銀行sales,主要係叫人買基金。

但佢返到公司就係煲劇、上網、玩IG。基本上佢咩都唔洗做就可以sell 到單,因為佢啲兵會主動獻出金錢幫佢買曬啲乜乜基金。

所以話,女人對波夠大加樣靚,條路真係易行好多。

而我搲客搲到焦頭爛額都搲唔到一個客。最後圓圓出動佢嘅媚功,叫佢其中一隻兵幫我買隻基金,咁我先開到單。

為左多謝圓圓嘅幫忙,我請左佢去吃牛涮鍋。
Push
「圓圓,唔洗同我客氣架,你鐘意食幾多就嗌幾多。」

「牛涮鍋好似叫幾撚多碟都係同一個價錢。」圓圓講個「撚」字時刻意降低聲量,唔係好似喺日本嗰陣咁講得咁大聲。

「唔係架,嗌高級啲嘅牛,價錢貴好多架。」

「是撚但啦。我都唔係好肚餓。係啦,聽講你同你條仔分左手,而且仲聽Kelly講,你最近去睇性治療師,你係咪不舉所以被條仔飛撚左呀?」

「唉—我都唔知點講好。」

「睇你個樣就知你虧啦。」

「我唔係虧,我係…我之前咪講過我喺日本撞鬼嘅?我被兩隻鬼拗直左,跟住又拗返攣,最後搞到我一時攣一時直。唉,總之我依家都唔知自己係基定係攣。」

「鬼?我就唔信有鬼啦。不過咩叫一時攣一時直?係咪即係雙性戀?」

「唔係,雙性戀係男女都啱,而我係一時鐘意男人一時又鐘意女人。」

「咁得意?咁你呢一刻係直定攣呀?」

「直。」我細聲講。

「哈哈,唔怪得你頭先偷望我對波啦。」

「唔好講埋啲衰啦,食野先啦。」

食完飯,我送圓圓返屋企。

我地一齊坐喺巴士上層前面第一排,圓圓問:「頭先食嘢嗰陣你偷望左我對波十幾次,乜真係咁吸引咩?」

圓圓今日著嘅係普通OL套裝,上身白恤衫,嗰對大波好似就嚟要撐爆件衫咁,至於下身就著左黑色裙加一對黑色高踭鞋。

「你估我想咩,你對波突曬出黎,我好難唔望。」

「原來『直男Dick』係咁撚鹹濕。」

「直男Dick?頂,你唔好亂同我改花名。」

「你以前夠改我花名啦,叫我『大圓波』。」

「中學嘅野過左咁耐就唔好提啦。諗諗下,你嗰陣時仲同我呢個基佬表白添啦。」

「哈哈,中學嗰陣我竟然鐘意左你呢個基佬,諗返都覺得好笑。」

「哈哈!不過,如果呢一刻你再同我表一次白,或者我會say yes。」

圓圓擰轉頭,好認真咁望住我講:「我…愛…你發夢啦,我依家有大把人溝,我洗揀你呢條木嘴?」

「哈哈,講下笑姐。」

「到啦,落車啦。」

我送完圓圓返屋企,跟住我返轉頭去地鐵站搭車。

等車期間,Sam突然Video call我。

見到Sam打黎,我十分開心,立即接通左電話。

「Dickson,好耐無見啦!」Sam滿臉通紅,全身赤裸。佢身處一間酒店房,身邊仲有兩個年輕壯漢。

「Sam,你係咪唔嬲我啦?」

「唔係,我打過嚟係要直播俾你睇我同其他男人玩3p,我要證明俾你睇,我Sam Chan唔係無左你唔得,你唔肯屌我仲有大把人肯屌我!」

Sam被兩個男人前後夾攻,前面嗰個屌緊佢個嘴,後面嗰個就插佢屎忽。佢仲好享受咁發出啊啊啊嘅呻吟聲。

見到自己心愛嘅男人同其他人上床,我個心好似被人割左一刀咁。我立刻熄左電話,實在睇唔落去。
多謝巴/絲打咁撐場
痴線得嚟又幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞