《徘徊在似直又攣之間》

550 回覆
120 Like 14 Dislike
我同圓圓雖然喺埋左一齊,但我地嘅愛係唔對等嘅,佢全心全意咁愛我,但我就無法專心一意咁愛佢。

圓圓話我個心分開左兩半,佢只可以擁有其中一半,但佢唔介意,佢都話只要能夠同我一齊佢就已經心滿意足。

佢把口雖然咁講,但我知道喺佢心底入面,佢想得到埋另外嗰一半。

為左以後能夠一心一意咁對圓圓,我要用左個吸光condom,將自己變成一個異性戀者。

邱比特話我只要喺直男狀態嗰陣射精,就可以射走道「同志之光」,咁我就會永久咁變成直男,於是我就趁假日約圓圓出嚟,打算同佢一齊用左呢個套。

「做咩帶我嚟間咁高級嘅酒店呀?」圓圓問。

「呢度high-class啲,氣氛情調好啲,做起嚟都開心啲啦。」

「哈哈,鬼馬呀你。」圓圓笑笑口咁講。

之後,我拉佢上張床,慢慢咁由佢頸錫上去佢個嘴,隔住件衫細細力咁摸佢對波,當我想除佢條褲嗰陣,圓圓話:「你就嚟轉mode啦,不如去沖個涼先啦。」

圓圓講完無耐,我就由直變做攣,佢觀察入微,對我轉性向嘅頻率可以話係瞭如指掌。

我擺低手機、銀包同個吸光condom,然後行入去浴室沖涼。

沖涼嗰陣我喺度諗嗰個condom究竟穩唔穩陣,會唔會吸錯光,或者插插下穿鬼左吸唔到道光,同埋個套擺左咁耐唔知有無過期。

不過都無謂諗咁多,都係用左先算。

我見差唔多轉返做直男mode就抹返乾個身,行出浴室我見到房內燈光變暗左。

圓圓就除曬衫,淨係著住底衫底褲,佢今日著嘅黑色lace內衣,胸前露出深長嘅乳溝。佢慢慢咁行埋嚟我面前,身貼身咁挨住我,同時間又喺我耳邊吹氣,仲用條脷溫柔咁撩我耳仔。

我嘅身軀好似觸電震左一震,幾秒後我就變返做直男模式。

圓圓從我耳仔開始錫,跟住越錫越下,錫到我心口嗰陣,就用條脷喺我粒lin上輕輕打圈。

我俾佢搞到慾火焚身,碌賓周開始硬硬地,我再㩒低啲佢個頭,佢心領神會咁除左掛喺我身上嘅毛巾,跪喺地下幫我含。

佢個頭喺我面前前後前後咁郁,而我個龜頭就喺佢濕潤嘅口腔中進進出出。呢種感覺好正,我不禁嗌左出聲:「啊~~~好舒服啊~~」

圓圓見到我咁high,更加落力咁吹奏,含到雪雪聲,當中又夾雜住「嗞嗞」嘅口水聲。

我碌賓周又硬又熱,佢含到我好舒服,我就雙手伸入去佢個bra度,細細力咁揸佢兩個軟淋淋嘅乳房。

佢對波好軟熟,好好揸,我又用手指頭磨下佢粒lin。搞左一輪之後,我地都俾對方搞到㷫熻熻。

我推佢落張床,扯走佢個bra同底褲,佢下面已經氾濫成災,啲淫水沿住大髀內側流出嚟,至於我碌賓周都硬到不得了,我喺床頭拎嗰個吸光condom,然後小心咁笠落去我個龜頭度。
個condom都幾啱我個size,唔太鬆又唔太窄,戴完套我就慢慢咁插入去圓圓個窿度。

「啊~~~~~~」一插入去,圓圓就好肉緊咁捉住我雙臂,並發出銷魂嘅呻吟聲。

我壓在圓圓身上,快速咁擺動腰肢,粗硬嘅陽具喺緊窄濕滑嘅陰道裡不斷進出同摩擦,而膝下嘅床單早就俾小穴流出嘅淫水沾濕。

「啊~~~好正啊~~~啊~~~啊~~~」圓圓越叫越大聲,佢對波浪下浪下咁,我忍唔住伸個頭埋去啜同舔佢粒lin。

插左兩分鐘左右,我有啲想射精,於是打算放慢抽插嘅速度,點知圓圓雙腳夾住我條腰,「啊~~~唔好停~~~繼續~~~繼續插啊~~~」

佢不停挪動自己條腰嚟迎合我嘅插入,聽到佢咁講我都無放軟手腳,繼續快速咁抽插。

我都盡量忍住唔射,但圓圓雙腿夾實我條腰,用手壓低我個頭,喺我耳邊帶住氣喘聲咁呻吟,聽住如此誘惑嘅叫聲,我實在忍唔住射左出嚟,熱辣辣嘅精液好似洪水決堤咁噴射出嚟。

射完之後我氣來氣喘咁趴喺圓圓身上抖一抖,佢細聲咁講:「Dickson,我真係好想永遠同你喺埋一齊。」

「哈哈,我都想呀。」我笑一笑咁回答,跟住我除左個condom,行入去廁所睇下嗰道粉紅色嘅「同志之光」有無俾吸出嚟。

然而,粉紅光我就見唔到,淨係見到個套穿左幾個細窿,啲精喺啲窿度漏緊出嚟。

仆街啦!點解個套穿左窿嘅?咁個套係咪失左效,無吸到道光?

我又瞄下個春袋,睇下道粉紅光係咪仲喺度,但我淨係見到紫色嘅「直陽之光」喺度閃,至於道粉紅光好似真係唔見左。

我再望左一陣,依家的確係得返道紫光喺度閃,而我同圓圓搞完嘢射埋精,已經都過左差唔多十幾分鐘,不過我仲未邊返做攣mode,咁係咪證明左「同志之光」已經離開左我嘅體內?

我放返低個condom,行返出去,而圓圓就著返啲衫,目無表情咁坐左喺床邊。

「你做咩係度發吽逗呀?」我坐埋去,搭一搭佢個膊頭,但我一掂佢佢就即刻用手隔開我。

「圓圓,你無嘢呀嘛?」我問。

「我…覺得到自己…好似…有啲唔妥…」

「係咪啱啱搞完嘢太攰呀?你攰嘅話就早啲訓啦。」我著返衫,攤上張床。

「可能啦…」跟住圓圓都訓埋落嚟。

依家時間已經過左二十幾就嚟三十分鐘,我都仲維持喺直男模式,我估體內嗰道「同志之光」真係俾吸走左,睇嚟我已經真真正正咁變為一個直男。

我諗住攬一攬圓圓同錫佢一啖,並且將呢個消息話靜靜雞咁話俾佢聽,殊不知我稍稍掂佢嘅波邊,佢就一手推開我。

「唔好…」

同一時候,我留意到圓圓嘅小腹位置好似有一道粉紅光閃緊,再望清楚啲,呢道光同我之前體內道「同志之光」係一模一樣。

唔通......嗰道「同志之光」去左圓圓嗰度?!
巴打玩呢招估你唔到
完全估唔到
唉...冇左同志之光 威威點算?
笠住個套打飛機咪好囉
樓主玩哂
LGB
爭個 T

估計一定係鐵男佢地玩野
會唔會因為個套本身穿窿
所以先比嗰個人形公仔佢用
點解個套會穿左?
答案咪就喺#7圓圓同Kelly講既嗰番話
呢次圓圓自己玩出火
屌你老母係要玩9圓圓
你唔搞番好呢壇嘢你咪走呀
屌左出聲
屌....
又有排搞
個故真係好痴線
好想睇埋阿威同Kelly會唔會出返嚟
個故仔越亂越大鑊越正
冇諗過道光可以落左去圓圓到
Lm
Pish
乜唔係
直男之光令男人鐘意女人唔鐘意男人
同志之光令男人鐘意男人唔鐘意女人

女人中咗同志之光會唔鐘意男人係咩原理?
同志之光梗係令男女鍾意同性唔鍾意異性啦
可能我表達得唔好
如果Gay同Les係撈埋來講嘅話
點解異男同異女要分開
pish
文呢?
推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞