《徘徊在似直又攣之間》

550 回覆
120 Like 14 Dislike
樓主求文呀 我除定褲等緊你
同求
叫鐵男整啊Sam個樣去醫院搵Dickson「報夢」
隻腳嘅傷好似俾我想象中嚴重,我拐下拐下咁行去雪櫃,拎啲冰敷喺隻腳度,舒緩一下痛感。

訓醒之後我隻腳仲係好痛,我實在頂唔順,於是就打俾阿威叫佢車我去醫院睇醫生。

照完X-ray,醫生話我無骨折,只要適當包紮一下,少啲郁動多啲休息,一個月之內就可以完全康復。

我拎左醫生紙,諗住打俾老細請返幾日假,點知老闆話我請一日假就要扣一日錢,我心諗我份人工咁低,如果再扣我錢,我咪等於白做?

但我依家行動咁唔方便,而且隻腳仲隱隱作痛,我點都要抖返幾日,我喺電話度同老細拗,求佢唔好扣我人工,但個仆街老細唔肯妥協,佢話一係我如常返工,一係放我假但扣我人工。

我同佢拗左幾句,跟住就俾佢cut左線。

「你份垃圾工咪撚返啦,人工低工時長,老闆又刻薄。」阿威同我講。

「如果我好似你咁有錢,我咪可以唔洗返工囖。」

「你等錢洗咪問我借囖。」

「算啦,長貧難顧呀,我諗住抖埋今日,聽日就返工啦。」

「下?你隻腳未好返,行動又咁唔方便,你都係抖多幾日先返工啦。」

「得啦,無問題嘅。」

「咁呢幾日洗唔洗我嚟車你返工呀?」

「唔洗麻煩你啦,我自己搞得掂架啦。」

「你係得先好呀。」

「得架啦。」

第二日朝早我起身返工,由於我撐住拐杖,行動遲緩,所以比平時遲左半個鐘返公司。

老闆見我遲到就屌鳩我,問我點解遲成半個鐘。

我依家瘸左隻腳,行得慢啲咪遲左囖,佢唔體諒不得止而且仲鬧我。

我隻腳仲隱隱作痛,我心情原本都麻麻地,再俾個仆街老細鬧一鬧,我就更加唔爽,但我都忍氣吞聲,費事激嬲佢,我驚佢會炒左我。

打工仔係咁架啦,為左份糧連屎都食得,依家俾人話兩句好閒姐。

夜晚七點半。

我OT左一粒鐘,完成曬手頭上嘅嘢,就收工走人。

「叮鈴鈴—」搭巴士嗰陣,我個電話響起,係圓圓打嚟。

「Dickson,你依家喺邊呀?」

「啱啱收左工,依家搭緊巴士。」

「唔撚係掛,你坳左柴仲周圍走?點解你唔請假留喺屋企休息下?」

「無計啦,我老細話如果我請假就要扣我人工,咁我唯有焗住要返。」

「屌,你個老細咁仆街嘅?」

「唉,個個老細都係仆街架啦。」

「我諗住嚟探下你,點知你屋企無人,你仲要幾耐先返到屋企?」

「快架啦,仲有幾個站就到。」

「咁我去嚟接你啦。」

巴士到站,我見到圓圓企左喺站口等我,佢一見我行落車,就立刻埋嚟扶我。

「屌,你係咪short撚左呀,拗左柴仲周圍走,陣間唔小心仆多次,盞衰多兩錢重。」

「無計啦,我返少一日工我老細就扣我一日糧架啦。」

「咪任得佢扣囖屌,身體要緊呀!」

「得啦,我小心啲行就唔會有事嘅。」

「頂,你聽日咪撚返工,留返喺屋企休息!」

「唔好講呢啲住啦,你食左飯未,我好肚餓呀。」

「未呀,咁不如我地去嗰邊間西餐廳食個飯啦。」圓圓好小心翼翼咁扶住我行。

我地食完飯佢又扶我返屋企,跟住嗰幾日佢特登請假嚟我屋企監住我,要我好好咁休養,唔俾我返工,佢仲照顧我三餐兼且幫我屋企打掃,連衫都幫我洗埋。

見到佢咁勞心勞力照顧我,我真係有啲感動。

我無返左差唔多成個禮拜工,而個仆街老細就扣足我一個禮拜人工,不過喺我無返工呢段期間,鐵男條友仔諗左條橋嚟賺錢。

呢個方法既唔傷天害理,而且只要安坐家中就有錢收,佢一個禮拜內就賺左兩千蚊美金,仲好大方咁分左三百美金俾我洗。
最後會係呀威同圓圓之間揀?
仲差圓圓未屌,阿威又唔係gay,咁...
阿威真 非gay?
我覺得佢係 gay,不過因為係有錢仔要繼承父業,所以扮直。所以就話要睇老婆俾人屌,其實係借機𥄫仔打飛機先硬到,臨門一Q射入去
我都有諗過咁寫,呢個位可以再度下
加油GAYGAY
唔好啦...好格硬黎
你個名我可唔可做你既寧缺
光是喜歡是不夠的
但至少你曾说過喜歡,我很喜歡。
自推一下
等文
「...圓圓走左無耐,你兩個又嚟做啲變態嘢?」舞子投訴。

「拿,唔關我事呀,係鐵男渣。」

鐵男上左人造人模型嘅身,但今次佢唔係以男人嗰面示人,而係用女人嗰面見人。

佢對住個mon,開住個cam,喺度玩成人直播。

條友將女人嗰面個樣整到成個後生嗰陣嘅朱茵咁,又唔知用左咩方法搞到對波升左幾個cup。

呢類成人直播嘅操作好簡單,只要你坐定定喺嗰電腦前面,show個靚樣出嚟,間唔中露下波、講下淫嘢,咁就會吸引到好多饑渴嘅麻甩仔嚟睇,如果你冧得掂呢班睇直播嘅麻甩仔,佢地會好願意「打賞」你。

網上好多人都好鐘意鐵男呢個後生版朱茵look,佢地當正鐵男係女神咁拜,不斷課金俾鐵男tum佢開心。

呢個後生版朱茵喺我屋企,對住個mon發曬姣,我喺隔離睇都睇到眼定定,但係舞子就好唔開心,因為鐵男霸左部電腦,搞到佢無得睇笑波子。

「你兩個真係好變態,鐵男仲要男人扮女人,真係睇到我想嘔。」講完,舞子就飄走左。

「Dickson,呢度有條友話如果我依家直播做愛,佢會打賞一萬銀美金。」鐵男離開電腦前面,走過嚟同我講。

「咁又點呀?你唔係叫我依家直播同你搞嘢下話?」

「唔係同我,陣間我會抽離返出嚟,跟住你就對住個cam同呢隻模型搞嘢。」

「下,唔係掛,我拗左柴wor,而且我唔想出鏡。」

「Dickson,你諗下啦,成萬蚊美金呀,足足等於你半年人工。你戴個口罩,而我將個cam set高啲,我高抄你同個模型用傳教士式做愛,盡量focus喺嗰模型度,咁得啦掛?」

「頭先啱啱變左基佬模式,你俾我諗一諗,」

「唔好諗啦,我依家換件兔女郎衫,你咪就當同充氣公仔搞嘢囖。一萬蚊美金呀,吉幾下就有幾萬蚊港紙袋,簡直好過去搶啦。」

鐵男講得幾有道理,如果對住個cam,同個公仔搞幾下嘢,簡簡單單就有一萬蚊美金收,真係何樂而不為。

鐵男換上兔女郎裝束,十幾分鐘之後我變返做直男模式,我戴個口罩,等鐵男從模型上抽離出嚟,我就抱個模型去張床度。

鐵男啱先已經將個cam擺好,依家呢個角度影唔到我個正面,但清楚影到後生版朱茵個樣同佢對大波。

「Bling—」電腦傳出一個響聲,真係有個網民為左睇後生版朱茵俾人插而課左一萬蚊美金。

我拿拿臨除左條褲,chok硬碌賓周,趁仲未變返基佬之前即刻搞返次,滿足廣大饑渴嘅男網友。

邱比特俾我呢個模型咁耐,我都係第一次真正咁使用。我大大力咁一嘢插落個窿度,個窿好濕潤好暖,而且仲好窄,感覺同一般女人嘅陰道無咩分別。

「好爽呀...好爽呀...好爽呀...」後生版朱茵淨係識重複呢三個字。

我揸下佢個波試一試手感,對比起真人,呢個模型對波略嫌硬左啲。

我一路咁抽插,而個電腦就一路咁bling bling響,網上不斷有人打賞,我心諗唔怪之得咁多女做成人直播啦,原來真係咁好賺。

聽到網民打賞嘅聲音,令我情緒十分高漲,就算隻腳傷左,我都加快左抽插嘅速度,而模型個樣真係好似朱茵,好鬼靚女,加上對波彈下彈下咁,我插左八、九分鐘就已經想射精,但喺臨射個下,突然間又粉紅光一閃,我又變返基佬,於是我係咁咦嗌左幾下扮射精。

搞完之後,啲網民仲係不斷咁打賞,而鐵男就上返隻模型身,繼續同啲網友吹水,全晚累積咁計,我地足足賺左一萬五千幾蚊美金,折合有成十皮嘢港紙,原來搵錢係可以咁容易。

諗諗下,如果全職做呢個話唔定兩年之內就上到車買到樓,但係成人直播嘅世界係轉變得好快,依家咁多網民睇其實只係因為新鮮感,過多一兩個禮拜佢地就會睇厭你,轉去睇第二啲新女。

鐵男分左少部分錢俾我,而其他嗰啲錢佢就用嚟溝Anna。
我抖左一個幾禮拜,老細打嚟叫我以後再唔返工,佢話已經搵第二個替我個位。

就係咁,我又俾老細炒左,又變返做一個廢青。

不過呢個老細咁刻薄,我都唔想繼續打佢工。

最近圓圓每日放工都會嚟探我,呢一日,佢收左工去超市買左啲材料,上嚟我屋企諗住煮飯俾我食,但佢唔記得左我間劏房係無廚房嘅,於是我地就將啲材料拎曬嚟打邊爐。

「點解你屋企無廚房但有個電飯煲係度嘅?」圓圓夾起一條青菜。

「搬嚟呢度嗰陣,Linda話佢屋企個電飯煲無用,所以就送左俾我。」

「呢舊牛肉熟啦。」圓圓夾一塊牛肉落我個碗度,「咁你請左個幾禮拜假,你老細呢幾日有無催你返工呀?」

「唉,我俾佢炒左啦,佢今朝打嚟叫我以後唔洗返工啦。」

「屌,唔係掛?你跟住程序請假,佢有乜理由炒你?」

「唉,我都唔知,總之依家我又變返做雙失青年。」

「抖下先啦,等你隻腳好返曬先再慢慢搵啦,實搵到嘅。」

「唉,唯有係咁啦…」

食完嘢之後圓圓抹乾淨張檯,又執啲碗筷同電飯煲去洗。

見到屋企有個女人肯定幫你做曬啲家頭細務,我個心油然生出一種莫名嘅幸福感覺。

「你頭先做咩眼甘甘望住我執嘢呀?」圓圓喺洗手間洗曬啲嘢,跟住行去雪櫃拎兩罐可樂出嚟。

「有咩?無呀?」我轉移視線。

「洗碗嗰陣我明明望到你喺度偷望我wor。」圓圓坐過嚟我身邊,遞一罐可樂俾我。

我開左罐可樂,「都話無囖。」

圓圓飲一啖可樂,「有得望你就望啦,你下個禮拜可能就見我唔到啦。」

「嗯?你要去旅行呀?」

「公司出錢俾我去外國讀書進修,我要去英國讀一年管理課程,老細話我讀完之後升我坐明哥個位。」

「咁明哥呢?」

「嗰條仆街咪再升一級囖,佢個契家婆係老細個妹,佢想點升都得啦。」

「你依家都唔差呀,讀完書返嚟又有得升職加人工,唔似我咁無用,喺社會上浮浮沉沉、一事無成。」

「其實你有本事架,只係際遇唔好姐。」

「我有幾多斤兩,我自己就最清楚。」

「我去左英國之後,你會唔會掛住我呀?」

「會,梗係會啦。」

「真嘅?」

我點點頭,飲一口可樂。

圓圓望我一眼,莞爾一笑,。

「夜啦,我係時候返屋企啦。」佢擺低罐可樂,諗住去個廁所就準備走人。

殊不知洗手間突然爆水龍喉,啲水「fei」曬出嚟。

我即刻幫手閂左個水喉總制,而圓圓全身都俾淋到濕曬,波型透曬出嚟。
More more
推推推!
黎啦黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞