《徘徊在似直又攣之間》

550 回覆
120 Like 14 Dislike
屌你咪無啦啦變咗攣mode
好睇
圓圓》阿威
「你全身都濕曬wor,快啲抹下啦。」我遞條毛巾俾圓圓抹。

佢抹下個頭,跟手除左件衫,「慘啦,我連個bra同底褲都濕埋。」

圓圓今日著左淺藍色內衣,胸前露出渾圓嘅「北半球」,深長嘅波嚹上面佈滿晶瑩嘅小水珠。

我望左幾秒,忍唔住扯左旗,啱啱先我都俾水整濕左條褲,所以扯旗扯得特別明顯。

「你下面…」圓圓指住我下面

我立刻擰轉個身,「Sorry,你自己快啲抹下個身,因住攝親呀。」

圓圓失聲一笑,「既然我都濕曬啦,咁不如我喺屋企沖埋涼啦。」

「咩話,你要喺度沖涼?」

「係呀,我啲衫褲鞋襪都濕曬,順便洗埋衫啦。」

「洗埋衫?咁你陣間無衫著架,你今晚點走呀?」

「我咪留喺度過一晚夜囖。」

「下?」

「唔好『下』啦,你快啲拎啲衫褲俾我啦。」

「你等一等…」

我拎左件白色Tee同一條波褲俾佢。

「多謝。」圓圓接過啲衫褲,「咁我啲污糟衫褲擺喺邊呀?」

「入面有個藍色籃仔,你擺落去就得啦。」

「哦,咁我沖涼先啦。」圓圓閂返度門。

圓圓喺入面沖涼,我坐喺出面回想緊啱先圓圓個濕身樣,以前細個覺得男人濕身好sexy,點知原來女人濕身個樣都好誘人。

「Dickson,邊個喺入面沖涼呀?」舞子飄嚟我身邊問。

「圓圓囖。」

「點解佢會喺你屋企沖涼嘅?」

「啱啱個水龍頭爆左,啲水『fei』到周圍都係,圓圓就俾淋濕曬。」

「咁今晚喺度訓呀?」

「係掛。」

「鐵男霸左部電腦咁多日,難得佢今晚出左去唔喺屋企,我仲諗住叫你同我一齊睇笑波子添。」

「聽晚啦,今晚唔得呀。」

「Dickson,你啱先同邊個講嘢?」呢個時候,圓圓沖完涼行出嚟,佢著住件白色tee同短褲,入面無戴bra兼且無著底褲。

「無呀,我都無講嘢。」我解釋。

「我唔阻住你地兩個二人世界啦。bye bye。」舞子飄走左。

「頭先沖涼嗰陣明明聽到你喺度講嘢架wor。」

「你聽錯左姐。」

「係咩?」圓圓用毛巾抹頭髮,「你個風筒放喺邊呀?」

「喺洗手間入面,等我拎俾你啦。」我慢慢行去拎個風筒俾佢。

「唔該。」圓圓接過風筒,「夜啦,你都快啲去沖涼啦。」

「咁我去沖涼,你就用風筒慢慢吹啦。」

我沖完涼,出到嚟見到圓圓拎住張相喺度睇。

我行過去問,「你睇緊咩呀?」

「頭先一時手痕,摷下你啲櫃桶睇下,點知俾我搵到呢張中學畢業照。」佢手上拎住嘅係我地以前中學嘅畢業照。

「你摷我櫃桶?咁咪摷亂曬我啲嘢?」我拉開啲櫃桶檢查一下。

「睇真啲,其實我地幾個中學到依家個樣好似都無乜點變。」圓圓望住張畢業照講。

「你依家姐係曲線讚緊自己無老過,仲係咁後生姐?」

「哈哈,不過除左個樣之外,都仲有其他嘢係無變過嘅。」圓圓放低張相,「係啦,你個洗衣機點用架?等我洗埋啲衫佢啦。」

「你又唔識用部機,啲衫等我洗啦。」

「你講俾我聽,我就識用架啦。」

「咁你擺啲衫入去之後。就喺機頂上面放洗衣粉…...」

圓圓洗曬啲衫,而且仲幫手晾埋。

我間劏房丁屎咁大間,基本上無位開多張床,我原本諗住圓圓訓床,我就訓地下,但佢又話自己一個訓生保床會訓唔著,硬係要拉我一齊訓。
推推推
咪quote文啦
入正題啦好嘛
快啦
我張床好細,基本上淨係可以訓一個人,依家我地兩個訓埋一齊,就覺得好逼。

圓圓成對波壓曬落去我手臂度,我隱隱然feel佢粒的好似硬硬地咁。

由於我同佢挨到好近,所以我可以清楚咁聽到佢嘅呼吸聲,再哄埋小小我地就會嘴對嘴掂到。

我手臂掂住佢對波,下身又貼到咁近,我真係忍唔住扯爆旗,我幾乎每隔十分鐘就硬一硬,完全訓唔著。

「Dickson,你係咪訓唔著呀?」圓圓細聲咁喺我耳邊問。

「我係咪郁嚟郁去嘈到你呀?」

「唔係,我都未係好眼訓,所以都訓唔著。」

「係咩?」

「你依家係咪每隔十分鐘就變一次直男?」

「你又知嘅?」

「因為我留意到你下面嗰度每隔十分鐘就凸起一次。」

我尷尷尬尬咁擰一擰個身,順便遮一遮下面。

隔左幾分鐘,圓圓問:「Dickson,如果我去左英國,你會唔會掛住我呀?」

「呢個問題你咪問過囖,又問多次?」

「我問過啦咩?咁你咪答多次囖。」

「會,梗係會啦。」

圓圓笑一笑,挨落我膊頭,合埋眼訓著左。

我眼甘甘望住圓圓熟睡個樣,個心跳得好快,呢種心跳加速嘅感覺會唔會就係愛上一個人嘅訊號?

圓圓突然間睜開眼,佢見到我喺度偷望佢,佢眼甘甘望住我,我同佢對望左三秒,跟住佢一嘢就嘴埋嚟。

呢刻嘅我面紅耳赤,個心猶如小鹿亂撞。我情不自禁咁錫返佢一啖,好快圓圓又錫多我一啖,仲伸條脷入嚟。

我地相擁而吻,彼此嘅舌頭喺對方口腔中交疊相纏。圓圓伸手入我褲浪,用佢纖纖玉手溫柔咁摸我下面。

呢刻嘅我情慾高漲,突然之間好想佔有對方,我隔住件衫細細力咁揸佢對波。

「啊~」圓圓喺我耳邊發出輕吟聲。

佢對波好大好軟熟,我剝左佢件衫,用手指「卒」佢粒lin,佢都除左我條褲,溫柔咁chok我碌賓周。

我又摸下佢下面,發覺佢已經濕曬,我隻手掂一掂就沾滿淫水。

「啊—」佢嬌喘一聲,跟住騎上嚟。

「等等。」我伸手去床頭位拎銀包,從入面攞出一個安全套。

圓圓幫我笠個套,然後捉住我碌賓周,引導佢插入去佢個窿度。

我堅硬嘅賓周慢慢咁進入佢濕潤暖滑嘅陰道。

「啊!」圓圓大嗌出聲,佢喺我上面上下上下咁郁,佢對大波波就喺我面前浪下浪下。

我睇到熱血沸騰,忍唔住要大力咁揸佢對波,佢對波好大,根本無法一手掌握。

「啊~~~啊~~~啊~~~」圓圓嘅叫床聲中夾雜住誘惑嘅喘氣聲,同埋佢下面好緊,夾到我碌鳩有小小痛,但痛得嚟又好爽。

我扶住佢對波,一口啜落佢粒lin度,我好似一個初生嬰兒,貪婪咁吮吸圓圓嘅乳房。

「啊~~~」圓圓un左一陣,然後成個人趴喺我身上,用對波壓住我,仲喺咁錫我條頸,佢嘅呻吟同氣喘聲令我好興奮,我再插多十幾二十下就忍唔住射左。

射完大概過左幾十秒,我就變返做基佬模式。

完事後,圓圓咩都無講,淨係望住我微微一笑。

「我地…咁…」我個心仲係跳得好快,頭先一切都發生得好突然,啱先一時精蟲上腦我竟然同左圓圓上床。

「咪由friend變左friend with benefits囖。」圓圓打一個喊露,著返曬啲衫,「攰啦,訓啦。」
屌住一round先
終於等到
屌 ,直接用吸光袋啦
快架啦
主角終於可以同圓圓一齊
屌quote 文個d 真係好撚on9
agger
勁多人quote文
幾時同啊威
又誤會咗
以為已經錯手用咗吸光袋
會唔會圓圓其實係第一次
男主知道咗後會唔會好內疚
文呢
睇你形容gay 佬既文句就知你對gay佬一無所知
點會第一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞