『薪火post』BNO 續期資訊(32) 你準備好認祖歸英未?

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
個個都唔玩一帶一路就知

你點睇到有幾十萬
佢要驗眼唧。
btw. Lm
希望新post可以搵返更加多英女皇陛下既子民
而家ban左唔比硬脫姐係又要再同eu deal?
推遲 21個月? > 平權 > 脫歐大辯論使公民看清楚自己想要乜 > 公投?
我係94年 09-97果個...而家本廁板有冇得查首次申請日期,同埋如果我係09-97,咁父母果本如果有落我名,係咪即係代表我當時都係要申請身份証
I mean本bno
話就話同你起好多野,跟住就冇錢還個時就一野俾共匪收返哂
跟住要做埋佢隻狗
意粉睇路啊
老豆老母本bno有你名就唔合理囉
你唯一諗係09-97有合理解釋而遲咗申請個人bno又成功
八成冇bno
你3歲為咩要護照 當年一定要出國 > 特衰?
灣仔打交買安心 > 1/7前 bno
你揾到第一本特衰係寫9-97發出 就可以直接死心 > 揾錢 外國讀書 移民
揾唔到特衰又唔死心 係信自己有bno咪renew一次等結果 一係開心 一係死心
千零蚊 一兩日人工啫 當打麻雀輸咗囉
dhl 黎之前係唔係會有通知??
琴日dispatched左
新 post 留名
香港獨立
BNO平權
天滅支共

其實我又係黎留名
例牌留名
冇sms
得email話俾我聽supporting documents番緊黎,但派個下冇打黎
今日收本野,送之前有打過黎,但事前冇email冇ems
你睇下搵唔搵返第一本廁板出嚟睇下

無記錯的話,97年1月1號 - 97年6月30號出世嘅申請deadline先係97年12月31號。
其他人嘅deadline就係97年6月30號

只可以講句機會渺茫

俾錢apply一次咪知
以前唔知點解攪到,我第一本係99 年
有無bno代辦介紹
你拎張身份證 同埋BNO 出來大家研究下啦
未有資料下鳩估: 99年之前係attached child
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞