[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
或者係問1d 極之引導性既問題
要格硬講到個topic同個個所謂既edge of extinction好關事好有用,但其實真係唔知做乜,正正經經整番exile好過啦
咁exile 3日姐
同埋佢想俾人投走仲留係度嘛
不過我都唔支持呢個twist
今集咁突然咁長
今集tribal council好撚好睇 好耐未咁緊張過
其實都算係karma, 第一次唔vote out aubry 而vote out wendy, 有extra vote就唔洗煩
不過後尾都好正常 wardog講得岩 冇人會想為wendy draw rocks, 同埋對面vote out佢 merge原本綠色tribe又可以少一個
lauren知道wentworth拎到idol個笑容
wentworth+lauren is a powerful couple now
但lauren真係幾次都搏 唔想用idol 今集幾驚
team kelley lauren
the idols were saved
wardog個argument講得好岩
得呢個move對兩邊都好
但係佢好wild card feel
希望佢地4個merge pull到joe+多個人啦
唔係會好難玩

(不過我覺得今集係有心整個2tribes 1tc既
想保david kelley到merge, 連續兩個returnees走會冇人睇當然係好陰謀論)

btw extinction island既drama好假
reem keith真係超煩
re你最後
讀票個陣有一秒ff兩條女企晒起pull idols
會勁震撼

再btw aubry真係i don’t why she thinks she is that safe
我都以為是但一個會pull out idols

aubry走都好 比joe alert下
reem is an entertaining bitch
只係佢哋唔識輸
一輸就係joe
kelly lauren
victoria都正
其實呢D 冇得事先傾既tribal 1定係刺激
好睇就一定好睇
但我就唔係幾中意, 同個game theory都唔係幾夾
只係純粹想制做1D混亂既情況
今集係wendy走就ok
如果呢個chaos搞到wentworth走就真係
game changer Malcolm都係咁樣俾人玩死
drama我反而覺得唔假
佢地唔會咁好戲
joey amazing真係cls
佢真係呢個archetype既極致
Victoria edit似玩得遠
Kama啲人我差唔多全部都唔認得
應該全世界都支持kelley lauren
單憑呢次blindside + merge 已經好大機會return
btw,
J.T. level embarrassment
我覺得呢個twist來講
如果分左3個tribe之後每次都係一組win
咁會唔會fair dd
突然講有兩個tribe要去tc會好影響gameplay
集集都kelley輸冇咩時間可以睇其他人
Merge到已經好感動
開始好睇team lauren/eric
耶撚keith返歸罷啦
好似個黑妹今集先第一次confessional
唔會
因為最影響gameplay 係tribal 前,唔可以兩個tribe 一齊傾,但又要一齊投
咁又係
唔係點會次次都有chaos
我諗季季都會搞一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞