[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Ben有idol去dictate個投票走向
但Devens 用idol去改變走向
呢點已經好過Ben
Jeff竟然比佢未vote就用idol
乜同票可以revote第3個人咩?同埋deven本身有necklace都已經唔可以投佢啦?
不過今集Rick真係well played,雖然唔係好鐘意佢,但無可厚非佢真係玩得幾好,淨番個d strategic根本唔夠佢黎

同埋我覺得佢最西利係保持到個頭腦咁清醒
Wendell 上S40
Earl out

我想Earl上

S40 Cast

Tina
Sandra
Danni
Parvati
Sophie
Kim
Denise
Natalie A
Michele
Sarah

Richard
Yul
Boston Rob
Tyson
Tony
Jeremy
Adam
Ben
Wendell
Nick
呀屌記錯左 係julie 我太想devens走完全唔記得佢贏左immunity
女cast好吸引
雖然除左中間一兩季之外都睇晒,但好多冠軍名都唔記得了
大部份都係近期winner
michele 好似幾好情況
好期待winner season
又有舊選手肯回歸
btw點講冇人講richard呢個survivor第一位策略性選手

我見好多人罵ben
其實佢入f4之前都叫成個英雄咁
係節目組強行造佢入f3姐
佢個季最值得贏就係佢
英雄個point係
真心想聽下
devens
我可能將佢同藍領個季嘅冠軍撈亂左
其實比其他tribemate當做big threat要投走佢
但投極都走唔到我就覺得好勁
fabio個季又係走極都走唔去
其他淨返幾個選手都好醜惡咁
係咁送idol 俾佢梗係走唔到
Mike定Ben?
mike就係collar果季 唔記得係咪偷睇信定乜比自己alliance kick out
Mike就抵贏 merge之後有一半人都係仆街 最記得條郵差佬finale都比人鞭屍

Ben就學上面講 送idol比佢贏 軍人光環
呢堆winner,有冇話邊個私底下同邊個friend?
Devens入到finals3既話應該贏硬,去過EoE,俾Julia笑完係passenger但留到依家,睇落去論論盡盡又俾佢贏到幾次challenge,EoE嗰堆都係得wardog or david先砌得低佢。
btw,EoE真係有啲多餘,早期out左嗰啲完全係blank resume,入返去都無撚用。
Ben個season
Dr.Mike/Devin入f3 100%win
Devin f5個move=million dollar move
Ben’s win=rigged

不過我估你撈亂左
Jeremy Natalie
Sandra,Adam
Sandra,Natalie,Richard
Denise,Sandra
Ben贏係政治正確

你睇下其他winner
Reunion個winner montage,Denise得45秒,Ben 5分鐘.....
Mike偷聽到Tyler,Rodney,Carolyn,Will想投走Mike
之後係auction冇買letter
然後不停贏immunity
果季好彩mike flip
果個alliance既人全部都好撚仆街 mike冇play move 佢地真係可以靠多人捱到落final
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞