[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今日佢黎我間U 做motivation speaker
有得親身見好開心
點呀集集都keep

真人係咪好正
有冇合照
Kaxxxxxma似final3人選
但佢social唔算差+有story
個advantage極度on9
完全係為個tribal而設
咁我覺得出黎個效果同draw rock相比都ok
如果冇advantage 我係missy會拉aaron flip

Tribal前係都要提一提tommy/jason is threat 我都覺得冇架喇block埋vote果下
今集Jack同Jamal嗰度好有意義
睇到有啲感觸
今集個advantage完全屈機

我覺得對lairo太唔公平,根本個twist就係想保Elaine,我覺得佢有呢個advantage唔緊要,但要係challeneg前同d人講Sit out既player會去idol island,如果冇一致共識就draw rocks決定Sit our

而家用呢個方式搞到好唔公平,又冇strategy可造,同埋又講到個challeneg懶難咁,根本佢可以光明正大咁complete個challenge,反正block完vote對面都一定唔夠票
認同,仲要話jack本身就係最top個邊,所以點都冇可能明bottom既人點諗,就算佢本意唔係咁都好
已經幾集冇睇
今集好正
kellee/noura啲演技好好笑
但jury before merge
我都冇咩心機追今季

不過要讚下Kellee今次真係好勁
Team既都去唔到merge
呢季靚仔靚女既一個個咁走

不過今集kelly成功令自己隱身之餘又flush埋個idol仲投埋自己想投既人,仲令jamal同noura之間出現crash
話說今季有一個傳聞
疑似Survivor 第一次有既...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞