[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
諗住睇下今集輕鬆下
睇完更加沉重 屌
係咪下集preview嗰個
睇完今集已經唔想睇呢季

堆人太噁心,kelly又voted out埋

成堆人太over了
一堆前參賽者同fans全部話棄劇
好難唔棄,本身鐘意kelly佢已經咁樣比人voted out

之後仲要堆人咁撚嘔心,我覺得佢地嘔鐘意既味講出黎,而家講撚到Janet屈佢地咁

其實咁樣亦都反映左現實生活中有呢d咁既人,令真實受害既人得嘔到關注或者信任
仲有其實咁樣亦都反映左對男性既唔公平

D女人覺得唔舒服又唔講,令人地會覺得自己呢個行為係冇問題

同埋有時作出既指控亦都有可能因為利益關係而放大,而男性係呢d時候又好難解釋
然後一堆人道歉
個晚一完,Twitter,IG全部diu 班majority alliance
依家好憎Missy Lauren Elizabeth
依家最支持Janet因為team嘅都走曬了
the most disgusting episode in the whole survivor history, even more disgusting than zeke episode
Janet/Elaine FTW
絕對期待佢2個係reunion比人boo到七彩
s40 premier 12 feb 2020
咁noura同karishma都至少係撐kellee
Tom走個集我已經飛黎睇
個個以為blindside就好睇咁
On9場場都無乜原因為blindside而blindside
而家真係直接睇challenge + tc就算
Karishma is playing the game girl
雖然今集個result幾好,但我覺得劇組干預得太明顯,好明顯要保d underdog

同埋睇今集aaron個反應唔知點解覺得佢鬼鬼地,好似一開始係劇組安排佢去參加咁

Btw雖然唔鐘意missy佢既game play,但某程度黎講佢真係strategic player同埋佢真係可以睇穿個局勢既
FOR THE WIN
Lauren做乜鳩呀
又話識讀唇笑死人咩
for me
I stan India Woman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞