[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
佢堅on9
牌黎講 最靚係佢 又有idol julie同gavin兩邊都要佢 用下個腦都入到final4
收左個idol咁耐用係人地度
係咪西痕咋其實 咁聽Chris 話
講到尾都係Jury influence
呢個season 當冇睇過
雖然我都好想睇vic
但係有時return 結果未必好
唔忍心睇佢咁早比人target
岩岩終於睇完final,睇完仲撚嬲
Vic同gavin真係玩得好,比EOE搞到輸
S18 jt 0vote贏, 今季gavin都0票其實幾撚勁
第一次eoe 比賽都想Chris 入番game,
但係都唔係final6啦,玩得個12日
Gavin social
Vic strategic
gavin 麻麻啦
vic 就真係好勁
Gavin manage到no vote係幾好
不過只係因為唔夠vic aggressive先唔會變target

Victoria 有咩咁勁
願聞其詳
make right moves at the right time
唔會太aggressive, 但亦唔會咩都唔做
接近每次tribal, 都係correct vote果邊, 好似去到final 7定8先有一次係錯左
control到vote之餘, 從來都唔係target
唔係EoE 呢個on9 twist, chris 帶返D jury 既info返黎, 話俾lauren聽victoria係huge threat, 根本玩緊既人係唔知victoria 係咁threatening
可以令到jury 會投佢贏, 又令到玩緊既人覺得佢唔係threat
咁樣勁唔勁?
唯一挑剔只係challenge比較弱, 但strategic/social上根本係冇得挑剔, 係我角度接近係perfect game
#468講左部分
我覺得佢有幾個vote execute 得好
Aubry, Ron vote
但因為真係edit問題可能好多野都睇唔出
錯vote個次我估你講ron vote
但其實都冇錯
本身4-3-1 (gavin has 2, lauren on ron)
Vic voted devens
其實都係make sure devens not playing idol
都會係devens走先
理論上係make sense架
所以都冇咩話wrong唔wrong side
我都記得係呢個CASE
呢個咁差既edit都睇得出佢玩得好好了
咁樣都好既, return既話target相對可能會少D, 冇咁引人汪意
但我估veteran players應該都發覺到victoria 唔會俾edit影響到了
production真係害死victoria
話說Varner男朋友話production 應該唔會再比JT玩
話佢冇去Game Changers個pre jury trip
同埋話佢贏S18係一個fluke

又係既
S18 JT贏係隊友
Stephen,Taj,Erinn幫佢勁多
呢季明明咁好睇
衰係個winner手上
eoe個制度真係好有問題
可唔可以唔好再搞呢d野
Prejury trip係咩黎
通常一開頭被人淘汰個批會先去ponderosa
然後jury一開始
佢哋就會去澳洲旅行,騰出空間比jury住ponderosa
Wtf

S40冇咗Richard 同Tina

Ethan同Amber玩

Boston Rob vs Amber wtf
全部cast已經到Fiji
rob 同amber 真係cls
又fiji
rob 同amber 真couple 點玩

Tony
Yul
Wendell

Parv
Sandra
Michelle
Denise
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞