[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
parv
s40 all winner 仲要好多都係s20 之後既winner wo
bilibili 有中字
隔左咁多季唔睇 一睇就s40=知道晒previous winners
又好似係喎😂我好耐冇睇,係見有rob 同parvati 先想睇番,去睇番之前先😎🤘
其實我覺得有eoe係可以嘅, 但唔好去到四強先返比賽囉
redemption island 都俾人屌啦
EoE 仲衰
好期待呀
parvati/denise/michele/nick
睇完第一集

Yul真係亞裔之光
真心勁
not a fan of amber
但好慘呀
So far team Yul Parvati&Wendall
未睇過Cook Islands但睇完今集有啲想Team Yul真係好醒
好撚正
已經好耐冇睇過咁好睇既premier
講真,old school player d character 真係正好多
parv 同rob tribal 前d 對話正到
d challenge好睇左
ethan john 個story 好正
其一啦
班old school 玩得唔錯
原來連登都有人睇survivor
今個season簡直係super fans最期待既一季

利申:由小學開始係atv睇到中學大學出黎做野,一個season都無miss過
先留名 啱啱睇完首場比賽 聽日繼續
#Team Tyson, Yul, Adam, Nick, Ethan, Kim
好想tony 玩到好後
岩先番睇 s28 簡直經典
Hey,same case bro,
第一屆all-star之後先追,所以真係唔熟Nathan,sorry Nathan
第一集黎講我無乜點見Danni有鏡頭。Somehow Danni Michele 擺埋同一組我有少少亂
一開始擺明就入局,pre-game黨派撕裂,fire token喺game入面作用看似很重要,edge of extinction 有得搞亂檔。
根據今集發展,第二集某tribe應該有war出現
Denise終於唔使去tribal council 睇到嗌出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞