[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
突然發現公海已經睇唔到個舊post
所以開過個新
下次唔好再搞得幾個returnee架啦
一開波大部份變target wentworth呀

集集都嚇死
好似叫sandra返黎 全世界都唔會比佢贏第3次 實vote走佢
下集唔switching tribes既話
MANU 都輸9成
嘩好彩 不過睇到tribal前都好明顯係阿邊個走
完全唔明david做乜長期target wentworth, 上集話一山不能藏二虎 今集話佢信唔過 但我就同意wardog wentworth係個好好human shield 4個returnees, threat黎講 joe走wentworth走都未到david 如果捱到merge 起碼有幾個physical threat擋 aubrey上季又會亂搞事
wentworth最終都似收皮唔會贏
而家rooting for wardog, 好醒 佢戴左buff同tony好撚似樣
今季暫時都算易估
如果唔switch就罷明wendy
偷flint放雞
DLLM 終於俾kelly 捱到去tribe swap
DAVID 真係On9
雖然survivor 唔會話有一定正確既選擇
但我覺得returnee都唔stay tgt既話就好易俾人vote了
wendy係咪係度做show博spotlight咋屌
假假地, 定係想sia 送錢俾佢呀
同埋我覺得edge of extinction d 對白應該係scripted
D人講得好生硬+唔似佢地風格
原來reddit都大大力屌緊wendy想要sia d 錢了
Oh my god, Jesus help me, jesus
今集果個仲假
勁awkward, 幾集都冇咩推進
淨係知要留係個島度
因為係個島度真係冇野做
咁多都係super fans, 點都留啦 真係on9 仲要cut走左邊個投邊個
我最唔同意都係玩緊既人唔知道有edge 係extinction 呢樣野
staples 呢

集集都要嚇死人
Lauren唔pull idol真係嚇死
希望佢地foursome捱到merge之後unite with joe and aubry
Btw每集都係佢地輸搞到唔係好識對面班playersbbtw 個分隊有冇咁岩條wendy死好命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞