[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今日終於睇左finale,今季真係.....

明明開頭好好睇,去到最近幾集完全唔惦,idols滿天飛又咁撚易搵,devens集集都搵到個,仲要搞左個垃圾eoe,咁撚遲先return,搞到去eoe仲好過一直冇被vote

仲要最後個final 3咁撚垃圾,佢係想rick贏既一係就做多次馬比佢入埋final3啦,而家搞撚到個winner都唔知做乜9咁
同埋由第一次eoe return fail既時候就唔應該再有return,或者第一批被vote既人冇得再番番去eoe, 本身一開始都想chris return,但去到咁後先入番黎真係唔ok,仲要去個邊咁撚多information, 入到去又淨係玩得幾日貨仔,仲要有個idol,姐係只要捱過2 council就ok

雖然唔係好鐘意Rick,但無可否認佢係玩得幾好,雖然最後都係靠idols加乘先去到final4,但真係寧願佢贏都冇咁嬲

明明呢季好好睇,但去到最後竟然咁
又boston rob 真係夠啦
好心cbs唔好咁撚痴線啦,
鐘意Boston rob都唔係上5次啦下嘩仲要加1季導師
觀眾都嫌悶啦,佢既第1季,all-star ,hvv, 菲律賓, s39, s40
仲要上埋the amazing race
all winner 冇可能唔invite boston rob 啦
咁佢都叫隔左一段時間。
S40呢d真係玩一次就好
想知x2
Rick should have won
想問最後一場tribal council生火係規矩係咁?
以前好似唔係咁??
係最近幾季開始先係咁
S35開始係咁
佢每一次投票都係Majority
#635 有講
S40開始lu

希望Yul,Natalie可以幫亞裔又贏多一次
邊到有料睇
建議你追追樓上, 如果你想keep update自己我建議可以上reddit
樓上全部我追哂 我係想問你邊度知道40開始咗姐
btw 多謝建議去reddit 我會去睇下
Dalton Ross
負責做pre season interview
係twitter話開始咗
Survivor S40拍攝完畢
聽聞d big names比人一早係premerge淘汰
Rob Parvati
有劇透話

“歷史會重演”

唔通Tyson又將自己淘汰
會重演既歷史就係parvati贏多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞