[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
新果輯the amazing race有survivor同bb contestant參加
Corinne同eliza組隊 wtf
棄左the amazing race成十季 諗緊睇唔睇今季好
睇左第一集
佢兩個幾好笑
有rachel=要睇
班cast都算吸引
邊個rachel
NO SPOILERS!!!!!
我果時剩係記得集集瘋狂大叫BRENDONNNN
TAR 都幾悶下
d contestant 冇乜交流
Corinne 同eliza 應該好燥+煩
以前好睇過 但睇得多 佢好似工廠咁不停啤出黎 一年兩季 啲人又冇乜話好standout 又冇乜personality tasks仲要成日炒冷飯 所以棄左
之前TAR S20

有bret

佢今次同家姐玩
ELISSAAAAAAA!!!!
**ozzy blindsided face**
佢呢個樣我真係到死果一刻都記得
而家傳話s40 會係all winner, 傳得好勁
係咪準備收皮所以搞個咁既
同埋千萬唔好再搵Sandra 唔係又變左filler
唔關事既
s40 都吹左好耐會係一個大型theme
all winner 係其中一個rumour 姐
叫唔叫到18-20個咁多
本身都諗住唔夠人既
但唔知點解最近吹得咁勁
39 40 係咪拍左
39拍緊
40未
唔知大家會唔會睇其他ver既survivor
未睇NZ版我覺得可以唔洗睇
節奏慢, tribal完全垃圾
個host完全唔識問問題
challenges同美版95%一樣
有個自創challenge開始左幾十秒就搞有contestant injuried
班cast還可以, 但同美版仲有d距離
可能睇開美版唔慣其他版本
S1之前production問題已經搞得好差
上網話S2值得睇
我就用左成個假期煲晒15集
結果有d失望

個host完全係敗筆DLLM
澳洲好似幾正 但上網搵唔到所以冇睇過
法國好似死左人所以停左
Billbill應該有
原來唔小心skip咗成個37無睇 依季暫時都幾好睇 幾睇好War Dog但佢IC真係好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞