[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔講實力,至少好睇先
我覺得jeremy 就係屈機在一路都係puppet master, 但去到尾段都可以under the radar
然後仲可以係關鍵時間嬴challenge,而且只要唔係kelley 嬴final 4 ic, 佢都應該入final 3,基本上已經嬴左一半
仲要係s31 咁混亂既一季做到,我係高度評價jeremy 的
如果唔係輸IC, qween kelley贏左果季
可能我對於Jeremy FTC擺老婆仔女上枱有少少反感
Adam又係成日提呀媽
Ben更加唔洗講

男winner最服係Tom,Todd,Earl同Yul

Earl FTC 有謙遜,Todd有口才,Yul有strategy,Tom更加唔洗講
所以S10-S16被譽為golden age唔係冇原因
Brian確定唔上

而家剩呢堆未知
Tina
Ethan
Jenna
Amber
Chris
Tom
Aras
Earl
JT
Natalie White
Fabio
Sophie
Cochran
Natalie Anderson
Jeremy
Adam
Sarah
Ben
Wendell
Nick

而家仲有8個quota
4男4女
另一個spoiler話S38/S39 winner不會出現係S40

我估剩低8個係
Earl
Jeremy
Ben
Nick

Adam/Wendell 替補

Jenna
Sophie
Sarah
Natalie Anderson

Tina 替補
Yul都玩 仲以為佢贏左一次應該專心工作唔會再玩
佢之前turn down 兩次
一次FvF
一次HvV

之前佢係Facebook做野
搵好多錢
我記得佢同個新加坡/台灣妹結婚之前有兩個女
個老婆係以前同tribe 既Brad介紹
我覺得jeremy 講老婆仔女真係自然流露
adam 都係,同埋好多時都係制作組逼佢講

但個分別就係
kelley 一定要嬴
而jeremy 係唔輸就得
我想jt 再玩多次
nat a 我覺得俾reddit 神化得好緊要
打錯
jeremy 係kelley 輸就得
Brad
HvV Game Changer柒左兩次
唔想再睇佢呀
到底當初佢點贏架
我覺得Jeremy其實講唔講family都夠贏
另外兩件都係跟佢尾
不過我自己就麻麻地溫情牌既
反而有d反感佢處理kimmi vote個reaction
如果唔係Erin flip Timbira,Coach 自己on9,Jalapao個三人組一早out咗
冇女winner
始終Nat A算係咁

Reddit嫌Sarah Gamebot
嫌Michele coattail rider,Sophie UTR

Nat A贏得好有說服力
唔知係咪真
聽聞Brad (S13) 同 JP (S13) 拍過拖.....
之後不了了之
我都唔中意sarah
Culpepper
Omg I want leaked sex tape!!!
但佢贏果季真係玩得好好
都幾想睇佢同par繼續鬥過
想tina玩+贏
tina 咁老掂唔掂架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞