[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Season 39
Island of the Idols
with Boston Rob and Sandra

Sounds cringe
Wtf
其實eoe 真係幾on9,
2條友main game玩足39日
輸比個玩左15日左右既人
咁係咪去EOE先係重要個part先
去得EOE return 仲要贏硬咁濟
因為直接同jury生活
Blindside仲要無份參與唔得罪人
今季真係講命水
好中意佢地,佢哋係survivor 已經係神既地位
唉,devens真係好唔抵
就係因為fire making
😓呢個fire 真係值million dollar la
Chris 對佢冇咩大感覺,結局似係漁人得利咁。
Devens 努力玩咁耐如浮雲。
第一次冇睇jury tribal直飛去公布冠軍 reunion都skip埋 太明顯啦 另外果兩個goat到咁
睇到我屌屌聲真係
咁撚多twist最後真係自食其果整左個咁既冠軍出黎 又EoE 仲要返黎差唔多送個idol比你 佢自己去fire making呢下真係加好多分 佢頭7日乜都冇做過 但返黎4日就贏左 我都唔知講咩好

但唔好再搞咁撚多twist啦屌你老母
最好快撚啲cut firemaking 同永世唔好再出EoE
同埋留低就有得做jury 咁早期vote out同其他人有感情 好似reem對chris咁
睇到屌左一聲 咩玩法
我寧願rick devens贏
算唔算weakest final3 all time
我睇到佢out真係有少少感動
同埋佢應該真係玩得極好
Vic果啲講到明會投佢 就證明佢玩得好好
佢整兩個fake idol再送比gavin呢下真係
大部分jury voted out都唔關chris事
真心唔明憑咩
係 f6令lauren play idol on him+giving up necklace係honorable既, 但係咁樣真係夠咩
仲要finale先玩return
基本捱過2個tribal就好大機會入f3
最後成集強行edit大量鏡頭比佢

Btw lauren真係比kelley間接害左
而家網上屌晒鬼
Survivor好勁每季都可以出twist比人愈屌愈勁
IDOL x 2046
事實證明EoE真係一個弱智既theme
唔係幫chris
玩到一直係top target已經唔係玩得好
唔敢講, 冇睇晒咁多季
但我睇過既, 應該係最弱了
lauren
好索
今季greatest player一定係victoria
入面有晒information, 又可以同班人build bond
真係比佢玩晒
根本去到F6, idol就唔應該再放落island 度
Devens had 4
Fuckingggg robbed
個EDIT係擺明唔可以show到佢咁好
不過對佢return既話都係好事黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞