[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
parv
其實我覺得節目組對Dan嘅處理手法唔算好差
始終雖然佢毛手毛腳
但冇掂到d咩重要部位
其實節目組單靠d女參賽者說話好難決定即刻foul佢定點
其實Kellie一講單野出來嘅時候
節目組已經即時出聲問需唔需要佢地處理

至於嗰兩個講大話/利用呢件事嘅女
真係影衰晒d女人
同埋證明點解咁多人唔認真看待metoo運動
因為真係有d女會利用呢d指控去達到目的
how shameful

最後
Dan竟然連production都敢摸
佢真係痴左線
佢keep得好好
幾乎冇變過咁濟
Amber就差d
始終生左4件
但parv 岩岩先生完冇耐
唉不過d big target 一定pre-merge 就走
唔知會唔會有pre game alliance
一定有,唔洗唔知
有幾大影響就唔知
Sarah同Tony嘅警察alliance
快D s40
睇左s40個陣容,發現自己睇漏左s35
節目組會唔會做得太明顯
Chrissy咁都可以輸?
最後個個advantage擺明就係幫ben保底
怪唔知得呢季評分咁低
Ben=top3 worst winner
D美國佬一聽到退役老兵為國捐軀就濕撚晒
真心佢搵conhran 好過啦
不過都揀左,希望佢今次玩好d為自己洗白啦
見到Ben就反晒白眼
無人留言?下星期四正式開始,好緊張
好像呢季Winner Season放多左好多extra元素落個遊戲到,起碼Edge of Extinction 可以令早期foul-out castaways有個comeback chance,但會唔會真係好看左呢?哈哈唔知。看之前播段片今季開tc啲人要上樓梯去間房仔先寫名,出面啲人完全唔知你喺間房做乜,咁樣搞法唔通有驚喜畀觀眾?!
但上次eoe真係搞得好差 太遲入返比賽
都係既,對本身不嬲無foul-out過既參賽者不公平
但今季個個都冠軍級人馬,咁樣做起碼觀眾可以每人看多少少同埋Jeff有講過,係EOE吸引幾個本身無諗住再返來玩的參賽者返返黎(我唔記得source係咩,但好肯定有講過)
所以最後,都係看呢20人玩呢個加強版EOE玩成點
但EoE呢個concept真係好弱智
淨係想舊果D cast唔好咁早走
rob & amber 一齊玩一定俾人target死
第一個其實係咪19個人合力foul左Sandra先?🤣🤣🤣跟住先到Rob and Amber🤣
應該唔會,d人應該會覺得痴住佢地就有兩票
反而覺得tony sarah呢d會最早走
正路一定要sandra先
佢永遠都係開頭靠痴,合拼完先發力玩攻心計
但sandra is very soild as an alliance
想睇吓佢今次點玩
連showmance都會俾人針對, 更何況係真既夫妻
最近睇返S20 Parv比2個idol Sandra同Jerri型到
希望佢唔好咁早走就好了
想問下係邊有得睇中字?以前睇到s20就冇睇,s40好似好正想追🤤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞