[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
lauren 個idol play真係不智
不過係難既
如果唔係chris bring information from jury, 根本冇人知vic 係huge threat
vic 就唔會走
EoE真係on99
不過佢play唔play都冇所謂 去到尾都係做goat 但真係覺得唔抵 hold左30幾日 竟然用左落chris度 叫chris分晒一萬比佢啦
Victoria 真係好勁.
係俾procution玩撚死
慘到
f6 chris其實係easy vote
bring 左info後, 一定split devens vic
所以lauren其實唔洗用
下季仲要叫island of the idols
唉屌好撚嬲
idols係咪refer緊rob Sandra
我估係雙關
F3真係揀唔落手
其實今季啲選手係唔錯但係衰係個戇鳩EoE
證明今季個cast都識睇人 唔錯係個theme on9
Chris strategy黎講都好過lauren/julie果堆既
所以你話chris係呢個f3贏到
我覺得算合理
但d twist令佢not very deserved to win囉
所以問題都係去返製作組
Victoria同lauren走左應該好多人都飛到最尾 本身前面咁精彩
s38 Victoria = s35 Devon
Robbed strategy queen/king
相比之下devon 冇咁robbed
victoria 我覺得直頭係one of the best game of all time
完全undeserved
直接係EoE 度過,唔洗strategize,
仲要可以同jury 打好關係
投岩兩次票就搞掂
仲要送埋個idol
終於睇左,覺得Finals 8 就入可能好d
不過chris 我覺得都可以
仲有諗起聽到幾次chris想玩perfect game既confessions, 都估佢9成贏左
有咩唔抵,條友無限 Idol
唔係既話一早走人啦
Lauren 自己on9
聽Chris D bullshit 又話要make big move
其實Lauren F3 係有機會係sole survivor
女人...
玩big brother bring back players 全部要sequestered 格開晒
同jury 生活咁多人 又送idol
好撚晒時間 都唔知睇後做乜
覺得係有D editing 成份downplay Gavin 雖然佢都冇乜做過咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞